Powiedz mi jak się czułaś na następny dzień po drożności?Ja zrobiłam drożność w 5 cyklu starań. Dosyć szybko, ale ja lubię działać i sprawdzać
ja idę w piątek, a w sobotę mam wyjazd i tak się zastanawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mi jak się czułaś na następny dzień po drożności?Ja zrobiłam drożność w 5 cyklu starań. Dosyć szybko, ale ja lubię działać i sprawdzać
Ja miałam droznosc laparoskopowo i czułam się świetnie, nic nie bolało. Lekarz chciał dać dwa tyg zwolnienia ale nie chciałam i poszłam normalnie do pracy.Powiedz mi jak się czułaś na następny dzień po drożności?
Czułam się bardzo dobrze w dzień badania lekko brzuch pobolewal, ale żadnych krwawień ani mocnych bóli nie miałam wiec będzie okPowiedz mi jak się czułaś na następny dzień po drożności?
No najgorzej potem zgrać się z cyklem i dostępnością lekarza. U mnie akurat o tyle dobrze ze jakby u mnie się cykl przesunął to mam numer prywatny i mam dzwonić zmieniać termin tak żeby pasował do mnie. Muszę być teraz między 12 dc żeby sprawić jak z tą owulacją i potem będę robić progesteron. Póki co owulacja w zeszłym miesiącu była. Na samym usg nie było się do czego przyczepić więc szukamy przyczynyJa też mam wizytę 17 grudnia!
Niestety wypada mi podczas @ ;( Ale taki kalendarz ma ta lekarka, uparłam się na nią bo w moim małym mieście nie ma zbyt wielu specjalistów od niepłodności a nie mam czasu na jezdzenie do Wrocławia ;(
Jeśli macie u siebie sklep Action to ja bardzo polecam testy owulacyjne stamtąd, ciążowe w zasadzie też - chociaż II kresek nie widziałam, to żadnych wątpliwych cieni i kresek fabrycznych też nie byłoKtóre testy owulacyjne z Allegro polecacie? Mogę link? Chcę dużo, dobrze i tanio