reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zazdroszczę tych skoków 😏🙈. U mnie wczoraj spadek temp i test owu pozytywny a dzis zaledwie o 0,3stopnia temp skoczyła 🤷‍♀️
Jeżeli skok o 0,3 to całkiem ok, ja też w tym cyklu miałam taki skok, zobacz jaki ja mam teraz wykres, proga badałam w sumie wg tej apki w 5dpo

Załączniki

• Screenshot_20201207-220149.jpg
    Screenshot_20201207-220149.jpg
    112,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
moja Mama ma nas 6 ;). Wychowała Nas bez pomocy Państwa,bez Mopsów bez 500 + bez alimentów bo ojciec wyjechał i wpłacał marne pary groszy raz na 2 miesiące i dała radę ? Dała !
Nikt nie wyśmiewał się z wielodzietnych rodzin ale teraz to masakra jakaś jest '' Paa ta znowu w ciąży pewnie kolejne 500+ chce '' masakra jakaś jak się tego słucha ...
Tak jak w jakimś kabarecie. "ile Pan masz dzieci? - Za 2 tysiące"

Jeżeli skok o 0,3 to całkiem ok, ja też w tym cyklu miałam taki skok, zobacz jaki ja mam teraz wykres, proga badałam w sumie wg tej apki w 5dpo
Wow, naprawdę pocieszające 🙃. Ja to zaraz się denerwuje, że owulacji może jendak nie było itd itp 😑. Wykres niech Ci się pnie coraz wyżej 🤞🤞

reklama
Żeby mówić o owu temp musi skoczyć o 0,2 stopnia 🤷‍♀️ 0,3 to super skok 🙃🙃 I musi się utrzymać minimum przez 3 dni 😉
Patrząc na skok innych staraczek a na mój to to ja się chowam 🥴. Jeśli dziś mi skoczyła o 0,3 a jutro np spanie tzn, że owulacji jednak nie było, tak? Szczerze to nawet nie zwracałam uwagi na te utrzymanie. I zapewne stąd moje błędne interpretacje wykresów 🤦‍♀️

Do góry