reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zazdroszczę tych skoków 😏🙈. U mnie wczoraj spadek temp i test owu pozytywny a dzis zaledwie o 0,3stopnia temp skoczyła 🤷‍♀️
Jeżeli skok o 0,3 to całkiem ok, ja też w tym cyklu miałam taki skok, zobacz jaki ja mam teraz wykres, proga badałam w sumie wg tej apki w 5dpo

Załączniki

• Screenshot_20201207-220149.jpg
    Screenshot_20201207-220149.jpg
    112,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
moja Mama ma nas 6 ;). Wychowała Nas bez pomocy Państwa,bez Mopsów bez 500 + bez alimentów bo ojciec wyjechał i wpłacał marne pary groszy raz na 2 miesiące i dała radę ? Dała !
Nikt nie wyśmiewał się z wielodzietnych rodzin ale teraz to masakra jakaś jest '' Paa ta znowu w ciąży pewnie kolejne 500+ chce '' masakra jakaś jak się tego słucha ...
Tak jak w jakimś kabarecie. "ile Pan masz dzieci? - Za 2 tysiące"

Jeżeli skok o 0,3 to całkiem ok, ja też w tym cyklu miałam taki skok, zobacz jaki ja mam teraz wykres, proga badałam w sumie wg tej apki w 5dpo
Wow, naprawdę pocieszające 🙃. Ja to zaraz się denerwuje, że owulacji może jendak nie było itd itp 😑. Wykres niech Ci się pnie coraz wyżej 🤞🤞

reklama
Żeby mówić o owu temp musi skoczyć o 0,2 stopnia 🤷‍♀️ 0,3 to super skok 🙃🙃 I musi się utrzymać minimum przez 3 dni 😉
Patrząc na skok innych staraczek a na mój to to ja się chowam 🥴. Jeśli dziś mi skoczyła o 0,3 a jutro np spanie tzn, że owulacji jednak nie było, tak? Szczerze to nawet nie zwracałam uwagi na te utrzymanie. I zapewne stąd moje błędne interpretacje wykresów 🤦‍♀️

Do góry