Hej. Ja też dziś 3dc. Jak tylko zaczęłam plamić w sobotę czyli dwa dni przed to cały wieczór przepłakałam( miałam ogromny kryzys że znów nic z tego. Mam monitoring w tym cyklu i będę nakłaniać lekarza by mnie już kierował na drożność a nie czekał na trzy cykle z ovitrelle bo nie wiem czy jest sens nie wiedząc czy jestem drożna:/Ani trochę mi się to nie podoba [emoji58] ale witaj w klubie, nie jesteś sama [emoji3590] ja 3dc, wiec jedziemy podobnie [emoji6] nie łam się, jeszcze się nam uda, zobaczysz!
reklama
Ancka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jak tam u was ? U mnie wizyta pojutrze możee uda się zobaczyć serducho mam nadzieję że żadna która pamiętam już tu nie przebywa bo jest na grupie przyszłych mamusiek
Nie wiem czy mnie pamiętasz ale ja nadal tutaj jestem 🖐 i pewnie zostaneHej dziewczyny jak tam u was ? U mnie wizyta pojutrze możee uda się zobaczyć serducho mam nadzieję że żadna która pamiętam już tu nie przebywa bo jest na grupie przyszłych mamusiek
Ancka
Oczywiście że pamiętam macie czas do końca roku i do widzenia z tej grupy a pamiętacie Smerfetke która miała problemy z facetem ? Wie ktoś co z nią ?Nie wiem czy mnie pamiętasz ale ja nadal tutaj jestem 🖐 i pewnie zostane
A
andziaaa993
Gość
Cześć dziewczyny, obserwuje Was od kilku dni. Dzis postanowiłam dołączyć. Razem raźniej. Właśnie podchodzimy do starań, stresuje sie tym troche, cykle mam dosc regularne, dlaczego dosc ? Zdarzy sie, z3 jeden dzien przesunie sie... lekarz stwierdził, ze tak moze byc. Mamy juz corke, ktora ma 11 lat, teraz liczymy na chłopca, ale czy to tak mocno wazne? Wazne, aby zdrowe i udalo sie zajsc. Miesiaczke mialam 24 listopad takze dni plodne tuz tuz... pozdrawiam.
Aksamitka28
Też tak często mamBolesność piersi powoduje prog. Mnie często bolą odrazu po owu
coca
Oczywiście że pamiętam macie czas do końca roku i do widzenia z tej grupy [emoji16] a pamiętacie Smerfetke która miała problemy z facetem ? Wie ktoś co z nią ?
Ja tez wciąż tu jestem, 3dc... [emoji2368]
Smerfetka się już nie odzywa, nic nie wiadomo.
Gryfin
Jeszcze nie,ale kiedyś na pewno  Daj znać po wizycieHej dziewczyny jak tam u was ? U mnie wizyta pojutrze możee uda się zobaczyć serducho mam nadzieję że żadna która pamiętam już tu nie przebywa bo jest na grupie przyszłych mamusiek
reklama
O nie przykro miDziewczyny u mnie 1 DC.. dziś dostałam @ choć spodziewałam się jutro.. może owu była w dzień testu a nie dzień po jak myślałam.. okej mniejszą już o to, po prostu się nie udało