reklama
bellatriks
Fanka BB :)
Może być parcie na pęcherz, pieczenie czy szczypanie może się pojawić później ale nie musi. Dużo pić żeby płukać pęcherz, żurawina i urofurogina na początek jest ok
Dziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz [emoji22] I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka [emoji28] czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać [emoji28] help! I co na zapalenie pęcherza [emoji848]
HeraUnique
Dziękuję! Muszę iść w takim razie na zakupy i zakupić kolejne tabsy i inna wodę bo moja przestała mi smakować ma dziwny posmakMoże być parcie na pęcherz, pieczenie czy szczypanie może się pojawić później ale nie musi. Dużo pić żeby płukać pęcherz, żurawina i urofurogina na początek jest ok
E
Em82
Gość
Mnie zawsze piekło i szczypalo, a sikałam co 5 minut z bólem, brrrr nie chce tego pamiętać. Pomagało mi picie rumianku, gorące kąpiele i ciepłe okłady na pęcherz, jedzenie suszonej żurawiny. W najgorszej fazie musiałam sięgnąć po furagineDziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz [emoji22] I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka [emoji28] czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać [emoji28] help! I co na zapalenie pęcherza [emoji848]
kara86
ja nigdy nie mam pieczenia, ja znowu odczuwam takie jakby prądy w podbrzuszu, tez nie umiem lepiej tego opisać i takie tabletki ginekolog kazał brać ziołoweDziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać help! I co na zapalenie pęcherza
Załączniki
Mystriousmc
I jak wynik?Gratulacje!! Ja właśnie powtórzyłam betę
Carry88
Moderator
Dziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać help! I co na zapalenie pęcherza
Na mnie tylko i wyłącznie Furagina działa.
HeraUnique
Muszę coś zakupić, zanim będzie gorzej póki co tylko parcie na cewkę i tyleNa mnie tylko i wyłącznie Furagina działa.
Mystriousmc
Gratulacje!! :*Dziewczyny 30 dc, taki wynik dziś rano, test Facelle strumieniowy. Beta czy czekac dalej?
Ty to nie masz żadnego zapalenia tylko zaciążyłas mówię CiDziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać help! I co na zapalenie pęcherza
reklama
Zapalenie pęcherza u mnie minimum raz w miesiącu. Urofuragina max 2 tabletki rano, 2 wieczorem i ulga. W międzyczasie polecam nasiadówki, ciepłe majtki i skarpety. U mnie jest to ból nie do opisania plus pieczenie i szczypanie i nieustanne parcie na pęcherz
Muszę coś zakupić, zanim będzie gorzej[emoji849] póki co tylko parcie na cewkę i tyle [emoji2368]