reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Borowina przyznaje zwiększyła pracę tam na dole, nie było dnia, żeby jakiś jajnik nie pracował 😉 także pod tym względem, jeśli nie ma przeciwskazań, to dziewczyny polecam działa i nie ważne czy placebo czy nie, ważne, że działa i rusza tam wszystko do pracy 🤷‍♀️
No to myślę że warto spróbować, Ty zostaniesz twarzą okładów z borowiny, co Ty na to? 😂
A tak serio to ile po owu jesteś?
Ja dziś jakaś głupawkę mam to chyba przez brak snu bo jestem po nocce i dalej nie śpię bo wolne dziś a co :D

No to myślę że warto spróbować, Ty zostaniesz twarzą okładów z borowiny, co Ty na to? 😂
A tak serio to ile po owu jesteś?
Ja dziś jakaś głupawkę mam to chyba przez brak snu bo jestem po nocce i dalej nie śpię bo wolne dziś a co :D
No i tu z tą owu ciężko powiedzieć 😅 bo po borowinie jajniki jak na owu od 7dc, dla mnie owu była 11,ale temp skoczyła dopiero 14 więc apka wyznaczyła owu na 13dc. W tej chwili jestem 6dpo według apki, według mnie 8dpo. Od 3 dni mam 2 skok. Także na wszelakie objawy ciąży jest dużo za wcześnie 🤷‍♀️ choć przyznaje bez bicia że 2/3 dni temu nie opuszczało mnie przekonanie, że się udało 😂 jak widać nawet mi się zdarzy po wkręcać trochę 😉

No i tu z tą owu ciężko powiedzieć 😅 bo po borowinie jajniki jak na owu od 7dc, dla mnie owu była 11,ale temp skoczyła dopiero 14 więc apka wyznaczyła owu na 13dc. W tej chwili jestem 6dpo według apki, według mnie 8dpo. Od 3 dni mam 2 skok. Także na wszelakie objawy ciąży jest dużo za wcześnie 🤷‍♀️ choć przyznaje bez bicia że 2/3 dni temu nie opuszczało mnie przekonanie, że się udało 😂 jak widać nawet mi się zdarzy po wkręcać trochę 😉
Myślę że każdej się to zdarza i to normalne całkowicie, przecież na tym właśnie nam zależy :)
Drugi skok tempki to chyba dobry znak.
I bardzo dobrze że miałaś takie przekonanie, trzeba myśleć że się uda a nie na odwrót.
Nie wiem czy za wcześnie na objawy bo w ciąży nigdy nie byłam ale różnie to pisza w tych internetach..😏 najlepiej poczekać kilka dni chociaż do 12 dpo(wg Ciebie) i wtedy hmm testować?
Ja też się do jutra wstrzymam.. dziś 11 dpo, natomiast u mnie chodzi o to że nie mam żadnych objawów na @ które zawsze już były... Też się cholera napalam bo dostałam jeszcze taki znak od nie wiem kogo ale po prostu byście nie uwierzyły xd

Myślę że każdej się to zdarza i to normalne całkowicie, przecież na tym właśnie nam zależy :)
I bardzo dobrze że miałaś takie przekonanie, trzeba myśleć że się uda a nie na odwrót.
Nie wiem czy za wcześnie na objawy bo w ciąży nigdy nie byłam ale różnie to pisza w tych internetach..😏 najlepiej poczekać kilka dni chociaż do 12 dpo(wg Ciebie) i wtedy hmm testować?
Ja też się do jutra wstrzymam.. dziś 11 dpo, natomiast u mnie chodzi o to że nie mam żadnych objawów na @ które zawsze już były... Też się cholera napalam bo dostałam jeszcze taki znak od nie wiem kogo ale po prostu byście nie uwierzyły xd
No ja w tym cyklu nie mam bolesnych piersi. Czuję je I czasami sutki swędzą, ale nie bolą 🤷‍♀️ ale już wczoraj miałam naskok na mojego M więc wiem, że małpa nadejdzie 😉
Od kogo, pisz ja wierzę w wiele rzeczy 😁

Dziewczyny 30 dc, taki wynik dziś rano, test Facelle strumieniowy. Beta czy czekac dalej?
Gratulacje, piękna kreska 😊
Cześć dziewczyny, witam w 13 dc 😉
Muszę Wam powiedzieć, że to jest mój drugi cykl z testami owulacyjnymi i jeśli przyjdzie mi działać w kolejnym cyklu, to już chyba bez nich 🤨 robię je od trzech dni, wczoraj wyszło mi delikatne przyciemnienie drugiej kreski i w zasadzie tyle, a wg monitoringu owu ma być dziś, max jutro 🤨
Z resztą w zeszłym miesiącu też jakoś dziwnie to wszystko wyszło bo wg apki peak miałam we wtorek ok 11, a wg monitoringu dzień wcześniej 🤦‍♀️ także chyba to nie dla mnie bo już mnie denerwują te rozbieżności 😅

No ja w tym cyklu nie mam bolesnych piersi. Czuję je I czasami sutki swędzą, ale nie bolą 🤷‍♀️ ale już wczoraj miałam naskok na mojego M więc wiem, że małpa nadejdzie 😉
Od kogo, pisz ja wierzę w wiele rzeczy 😁
No właśnie ja też nie mam bolesnych piersi a zawsze zawsze mam 🤷
Mała spina to jeszcze nic takiego, najlepszym się zdaza nawet nie podczas tych dni ;)
No słuchaj.. właśnie nie wiem od kogo od jakiejś siły wyższej chyba 😁
Poszłam w nocy w pracy do toalety do której zawsze chodzę ale była zajęta więc czekalam przed i tak stoję chwilę i nagle spojrzałam w sufit nie wiem po co tak jakoś.. i patrzę a tam taka rura jest nie wiem jakaś cieplownicza czy coś nie znam się a na niej napis "Beta plus" i se myślę no ja... Czy to może być przypadek.. hehe

reklama
Napisz Nam od kogo[emoji28][emoji1]
Nie wiem czy za wcześnie na objawy bo w ciąży nigdy nie byłam ale różnie to pisza w tych internetach..[emoji57] najlepiej poczekać kilka dni chociaż do 12 dpo(wg Ciebie) i wtedy hmm testować?

Do góry