reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Wspaniale! Gratuluję, życzę nam wszystkim żebyśmy mogły się przenieść na nowy wątek tak szybko jak Ty [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nakichaj tu na nas trochę [emoji16]
Dziewczyny 30 dc, taki wynik dziś rano, test Facelle strumieniowy. Beta czy czekac dalej?

@Gryfin gratuluję zmiany podejścia! Mąż już też odetchnal?

reklama
Wspaniale! Gratuluję, życzę nam wszystkim żebyśmy mogły się przenieść na nowy wątek tak szybko jak Ty [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nakichaj tu na nas trochę [emoji16]

@Gryfin gratuluję zmiany podejścia! Mąż już też odetchnal?
Tak odetchnął, wystarczyło nie przypominać o tabletkach i o czymkolwiek związanym ze staraniami i już nie ma problemu w łóżku 😊 odblokował się psychicznie, ale niestety kosztem tabletek 🤷‍♀️ nie wiem czy sam wpadnie żeby znowu je brać...

Dziś mam kolejny monitoring ale wydaje mi się, że po raz kolejny przesuwa mi sie owu, ale o ile ostatnio mnie to nie martwiło tak teraz zaczyna. Ostatnio przesunęła się na 20dc, a miesiączka przyszła tylko jeden dzień później czyli 31dc. 10-11 dni fazy lutealnej to nie jest trochę za mało ? Wysłana męża po testy owulacyjne - wiem, że trochę za późno ale jeśli wyjdzie pozytyw to najwyżej zostaną na przyszły miesiąc. Ale chce sprawdzić, bo jeśli faktycznie tak jest to chyba powinnam porozmawiać o tym z lekarzem, jak myślicie ?

Dziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz 😢 I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka 😅 czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać 😅 help! I co na zapalenie pęcherza 🤔

reklama
Witam was wszystkie, chyba ponad tydzień mnie nie było, skończył mi się urlop i cienko z czasem. U mnie dziś 13 dc i przydałoby się coś podziałać, ale jestem po nocnym dyżurze i póki co tylko o spaniu marzę [emoji16]
Chciałabym was nadrobić ale nie ma szans przy takiej ilości postów niestety. Gdzie tu w ostatnich postach widzę dwie kreseczki- bardzo mocno gratuluję i zazdraszczam [emoji3590] może się tu pozarażamy tymi kreskami. U mnie nawet owulacyjne nie chcą wyjść pozytywne [emoji849]

Do góry