reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz 😢 I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka 😅 czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać 😅 help! I co na zapalenie pęcherza 🤔
W moim przypadku pomaga termofor i furagina, ale dużo osób poleca też żurawinę 🙂 Dla mnie żurawina to tylko w czekoladzie... nie wiem czy taka też pomoże na pęcherz 😍😅

reklama
Gratulacje!! :*

Ty to nie masz żadnego zapalenia tylko zaciążyłas mówię Ci 😁😁😁
Tez myślę, że zaciążyła[emoji847] to borowinowy cud [emoji3059]
Ja już sobie dość nawkręcałam, w tym cyklu już wystarczy teraz szukam rozwiązania problemu 🙃

W moim przypadku pomaga termofor i furagina, ale dużo osób poleca też żurawinę 🙂 Dla mnie żurawina to tylko w czekoladzie... nie wiem czy taka też pomoże na pęcherz 😍😅
Hmm to z żurawiny mam żurawinówke więc też się nada 😁

Zapalenie pęcherza u mnie minimum raz w miesiącu. Urofuragina max 2 tabletki rano, 2 wieczorem i ulga. W międzyczasie polecam nasiadówki, ciepłe majtki i skarpety. U mnie jest to ból nie do opisania plus pieczenie i szczypanie i nieustanne parcie na pęcherz
😱😱😱 Oby u mnie zostało uczucie parcia 😱

Też o tej borowinie pomyślałam, że to jej sprawka może być :D
Borowina przyznaje zwiększyła pracę tam na dole, nie było dnia, żeby jakiś jajnik nie pracował 😉 także pod tym względem, jeśli nie ma przeciwskazań, to dziewczyny polecam działa i nie ważne czy placebo czy nie, ważne, że działa i rusza tam wszystko do pracy 🤷‍♀️

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz 😢 I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka 😅 czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać 😅 help! I co na zapalenie pęcherza 🤔
Miałam zapalenie pęcherza (lub jakąś inną infekcję układu moczowego) we wrześniu. Przede wszystkim chce Ci się sikać nawet minutę po wizycie w toalecie i jest ogromny ból przy oddawaniu moczu. Początkowo piłam sok z żurawiny, ale nic nie dał, więc zbadałam mocz a tam bakteria na bakterii. Dostałam antybiotyk w postaci proszku z saszetki do rozpuszczenia i wypicia i minęło po 24h. Jeśli nie odczuwasz żadnego bólu to przyczyna może być całkiem inna 😁 trzymam kciuki 😁✊🏻😁

Do góry