reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz 😢 I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka 😅 czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać 😅 help! I co na zapalenie pęcherza 🤔
W moim przypadku pomaga termofor i furagina, ale dużo osób poleca też żurawinę 🙂 Dla mnie żurawina to tylko w czekoladzie... nie wiem czy taka też pomoże na pęcherz 😍😅

reklama
Gratulacje!! :*

Ty to nie masz żadnego zapalenia tylko zaciążyłas mówię Ci 😁😁😁
Tez myślę, że zaciążyła[emoji847] to borowinowy cud [emoji3059]
Ja już sobie dość nawkręcałam, w tym cyklu już wystarczy teraz szukam rozwiązania problemu 🙃

W moim przypadku pomaga termofor i furagina, ale dużo osób poleca też żurawinę 🙂 Dla mnie żurawina to tylko w czekoladzie... nie wiem czy taka też pomoże na pęcherz 😍😅
Hmm to z żurawiny mam żurawinówke więc też się nada 😁

Zapalenie pęcherza u mnie minimum raz w miesiącu. Urofuragina max 2 tabletki rano, 2 wieczorem i ulga. W międzyczasie polecam nasiadówki, ciepłe majtki i skarpety. U mnie jest to ból nie do opisania plus pieczenie i szczypanie i nieustanne parcie na pęcherz
😱😱😱 Oby u mnie zostało uczucie parcia 😱

Też o tej borowinie pomyślałam, że to jej sprawka może być :D
Borowina przyznaje zwiększyła pracę tam na dole, nie było dnia, żeby jakiś jajnik nie pracował 😉 także pod tym względem, jeśli nie ma przeciwskazań, to dziewczyny polecam działa i nie ważne czy placebo czy nie, ważne, że działa i rusza tam wszystko do pracy 🤷‍♀️

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Bo chyba przeziębiłam sobie pęcherz 😢 I nie do końca wiem jak to jest bo ostatni raz miałam jako nastolatka 😅 czy to takie napieranie na cewkę? Nie towarzyszy mi pieczenie ani nic takiego, tylko uczucie jakby niewygodnego jajnika? Nie wiem jak to opisać 😅 help! I co na zapalenie pęcherza 🤔
Miałam zapalenie pęcherza (lub jakąś inną infekcję układu moczowego) we wrześniu. Przede wszystkim chce Ci się sikać nawet minutę po wizycie w toalecie i jest ogromny ból przy oddawaniu moczu. Początkowo piłam sok z żurawiny, ale nic nie dał, więc zbadałam mocz a tam bakteria na bakterii. Dostałam antybiotyk w postaci proszku z saszetki do rozpuszczenia i wypicia i minęło po 24h. Jeśli nie odczuwasz żadnego bólu to przyczyna może być całkiem inna 😁 trzymam kciuki 😁✊🏻😁

Do góry