coca
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj po powrocie z pracy taka sytuacja , dwie kreseczki- ta druga bardzoooo blada ... nie wiem czy się cieszyć czy dać sobie spokój ... .
Widzę [emoji7] ile dpo? [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj po powrocie z pracy taka sytuacja , dwie kreseczki- ta druga bardzoooo blada ... nie wiem czy się cieszyć czy dać sobie spokój ... .
Ja nienawidzę mieć gorących/ciepłych stóp bo mnie odrazu nogi bolą całe [emoji24] trudno tego warunku nie spełnię [emoji2368]
Tak jak dziewczyny piszą lec na bete! u mnie dwa testy z blada kreska i z bety juz wyszło na sto procent. Daj znać jak wyniki!U mnie dzisiaj po powrocie z pracy taka sytuacja , dwie kreseczki- ta druga bardzoooo blada ... nie wiem czy się cieszyć czy dać sobie spokój ... .
Ja to samo, ja nawet w lato muszę chodzić w skarpetkach. Jedynie na noc zdejmuje.Ja uwielbiam [emoji33] mi zawsze zimno w stopy, mam futerkowe wysokie kapcie do kostki i futerkowe skarpety na chłodniejsze dni [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Juz mnie moja ginekolog nastraszyła albo ja zle odebrałam jej zdawkowego smsa ze 'może byc' [emoji849]
Nie wiem o co jej chodzi, ogromny przyrost bety. Niczym się nie martwJuz mnie moja ginekolog nastraszyła albo ja zle odebrałam jej zdawkowego smsa ze 'może byc' [emoji849]
myślę że można gratulowaćU mnie dzisiaj po powrocie z pracy taka sytuacja , dwie kreseczki- ta druga bardzoooo blada ... nie wiem czy się cieszyć czy dać sobie spokój ... .
Ja to samo, ja nawet w lato muszę chodzić w skarpetkach. Jedynie na noc zdejmuje.
Ja, żeby zasnąć muszę mieć stopy poza kołdrą skarpetki noszę tylko zimą i jesienią... Wystarczy, że wieczorem przykryje stopy kocykiem i już mnie zaczynają boleć po mamusi tak mamJa uwielbiam [emoji33] mi zawsze zimno w stopy, mam futerkowe wysokie kapcie do kostki i futerkowe skarpety na chłodniejsze dni [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja uwielbiam [emoji33] mi zawsze zimno w stopy, mam futerkowe wysokie kapcie do kostki i futerkowe skarpety na chłodniejsze dni [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]