reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja, żeby zasnąć muszę mieć stopy poza kołdrą 🤷‍♀️ skarpetki noszę tylko zimą i jesienią... Wystarczy, że wieczorem przykryje stopy kocykiem i już mnie zaczynają boleć 🤷‍♀️ po mamusi tak mam🤷‍♀️
Ja zawsze bez skarpet w domu i stopy muszę poza kołdrą, inaczej umieram z gorąca. A dziś jest tak zimno i tak zmarzłam, że mam nadzieję, że moja macica lubi zimno...

reklama
Jesteś moją skarpetową bratnią duszą [emoji3590][emoji23]

Oj tak ja jak mi bardzo zimno to śpię w nich także a tak to musi być chyba 25+ stopni żebym chodziła bez skarpet [emoji1787]
Zmarzluch ze hej [emoji23]

Na zimę mam także właśnie futerkowe i grube i termalne i jakie tam chcesz [emoji2358]

Ale ja zima w ogóle teraz jak pracuje z domu to już w ogóle się rozbestwilam i lubię ciepełko jeszcze bardziej, jak kończę o 17.30 i idę pod kocyk obciążeniowy w ogóle ksiazka lub gra na PS4 i lecimy [emoji16]

Hej dziewczyny 😊. Ja z cyklu głupich pytań. Czy śluz rozciągliwy jest bialy czy przezroczysty? Biorę Wiesiołek kilka dni i zauważyłam dziś, że mam dużo kremowego śluzu ale bardzo rozciągliwy i nie wiem do jakiego mam go zaliczać 🤦‍♀️11dc
przezroczysty u mnie, ja nie mam problemu z wilgotnością w cyklu i jak brałam Wiesiołek bo się na czytałam jak wspaniały jest to mnie zalewało, odstawiłam. Działa bardzo dobrze tez na moją siostrę ktora ma usunięta macice i narzekała na suchość Wiesiołek na prawdę ma moc.😁

Ja jednak sobie nie odpuszczę, wczoraj @ się skończyła zaczynam robić testy owu bo coś czuję że znowu coś się poprzestawia 🙄 obieram strategię przytulanki minimum co dwa dni i nic nie mówię mężowi, ani o testach ani o owulacji etc. 🤫 Niech się nie stresuje 😉

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]. Ja z cyklu głupich pytań. Czy śluz rozciągliwy jest bialy czy przezroczysty? Biorę Wiesiołek kilka dni i zauważyłam dziś, że mam dużo kremowego śluzu ale bardzo rozciągliwy i nie wiem do jakiego mam go zaliczać [emoji2356]11dc
Mi się tak śluz płodny zaczyna. Właśnie koło 11dc jest kremowy i pomału zaczyna robić się rozciagliwy. Na następny dzień zmienia już kolor za przezroczysty, tak jakby "oczyszcza" się z tego białego i przez wszystkie dni płodne jest jak białko jaja jeśli chodzi o konsystencję i kolor[emoji6]

Do góry