reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
ale ja mam problemy zdrowotne. Mam tarczyce niedoczynność hashimoto, epilepsje, hirsutyzm, duże IO. U ciebie może nie trwać tak długo ustabilizowanie hormonów. Ja też trafiałam na ciulatych lekarzy w Pl. W DE dopiero zostałam mniej więcej uregulowana. Zostało mi tylko insulinę uregulować żeby IO się "zmniejszało"
Przykro mi. Ja jutro będę robić krzywą insulinową bo pewnie też jest coś na rzeczy..

Właśnie nie będę robiła testów, od razu beta po tygodniu spóźnienia miesiączki. Wydaje mi się okey. Dzisiaj dziewczyny jestem ostatni dzień z wami. Od jutra się wylogowywuje.
Ale jakbyście mogły, to pomyślcie życzenie za córkę i za mnie [emoji23]
no to dobre jak na owu. Życzę Ci owocnego cyklu bez żadnych jazd.

Jeśli mogę coś doradzić to na drugą fazę cyklu odłącz się od forum nie myśl czy się udało. Wyluzuj się napij się wes książkę czy córkę i na spacery dziennie. Wymyśl jakieś gierki dla całej waszej trójki. A jak się okres będzie spóźniał to nie rób testów tylko na betę i będziesz miała jasność w 100% nie będzie domysłów czy jest blada kreska na teście czy cię oszukały czy za wcześnie zrobiłaś itd., itp...

Właśnie nie będę robiła testów, od razu beta po tygodniu spóźnienia miesiączki. Wydaje mi się okey. Dzisiaj dziewczyny jestem ostatni dzień z wami. Od jutra się wylogowywuje.
Ale jakbyście mogły, to pomyślcie życzenie za córkę i za mnie [emoji23]
to dobry plan. Wszystko się ułoży tylko Ty musisz "odpocząć" zająć się czym innym.

Życzę powodzenia i żebyś tydzień po terminie @ wstawiła nam tu piękna wysoka betę 🥰🥰

Też myślę, że plan dobry.
Od jutra odpoczywam.
Może niekiedy tu wstąpię jak będę miała jakiś problem z interpretacja [emoji3526]
to dobry plan. Wszystko się ułoży tylko Ty musisz "odpocząć" zająć się czym innym.

Życzę powodzenia i żebyś tydzień po terminie @ wstawiła nam tu piękna wysoka betę [emoji3059][emoji3059]

reklama
Do góry