reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Screenshot_20201119_210635.jpg

No dużo to badanie wyjaśnia, tylko czy jak to jest badanie dla kobiet które mają problemy z niepłodnością to ja też mogę je mieć jak niedawno byłam w ciąży chociaż poroniłam. Mam już 2 dzieci w wieku 12 i 9 lat

Ja robiłam badania stopniowo od tych najbardziej podstawowych. Najpierw tarczyca bo już 3 lata minęły od ostatniego badania i sprawdzałam owu. Później dorobiłam te wszystkie LH, FSH itp. A później jeszcze dodatkowo te AMH. Moja gin to by chciała pewnie zbadać ile się da, lubi wiedzieć dokładnie na czym stoi [emoji16] AMH napewno spadło od tych 12 lat, bo to jest ograniczony zbiór. Pytanie czy dla swojej grupy wiekowej jeszcze jesteś w normie na dzień dzisiejszy [emoji6] ja bym zrobiła następnego miesiąca, jeśli nie masz problemu z umówieniem się na wizytę do gina. Może uzna, ze nie będzie potrzeby [emoji2368]

Ja robiłam badania stopniowo od tych najbardziej podstawowych. Najpierw tarczyca bo już 3 lata minęły od ostatniego badania i sprawdzałam owu. Później dorobiłam te wszystkie LH, FSH itp. A później jeszcze dodatkowo te AMH. Moja gin to by chciała pewnie zbadać ile się da, lubi wiedzieć dokładnie na czym stoi [emoji16] AMH napewno spadło od tych 12 lat, bo to jest ograniczony zbiór. Pytanie czy dla swojej grupy wiekowej jeszcze jesteś w normie na dzień dzisiejszy [emoji6] ja bym zrobiła następnego miesiąca, jeśli nie masz problemu z umówieniem się na wizytę do gina. Może uzna, ze nie będzie potrzeby [emoji2368]
No teraz mam mieć ten cykl monitorowany, ma mi robić USG przed owulacją i sprawdzać czy jest pęcherzyk i jakie grube endometrium i po owulacji też będzie sprawdzać czy pęcherzyk pękł

O MASAKRA!! 8 lat? O mój Boże 😵😧😱
ale ja mam problemy zdrowotne. Mam tarczyce niedoczynność hashimoto, epilepsje, hirsutyzm, duże IO. U ciebie może nie trwać tak długo ustabilizowanie hormonów. Ja też trafiałam na ciulatych lekarzy w Pl. W DE dopiero zostałam mniej więcej uregulowana. Zostało mi tylko insulinę uregulować żeby IO się "zmniejszało"

reklama
Do góry