Tez tak uważam, da sie lubićKraków fajny jest
reklama
coca
Fanka BB :)
No dużo to badanie wyjaśnia, tylko czy jak to jest badanie dla kobiet które mają problemy z niepłodnością to ja też mogę je mieć jak niedawno byłam w ciąży chociaż poroniłam. Mam już 2 dzieci w wieku 12 i 9 lat
Ja robiłam badania stopniowo od tych najbardziej podstawowych. Najpierw tarczyca bo już 3 lata minęły od ostatniego badania i sprawdzałam owu. Później dorobiłam te wszystkie LH, FSH itp. A później jeszcze dodatkowo te AMH. Moja gin to by chciała pewnie zbadać ile się da, lubi wiedzieć dokładnie na czym stoi [emoji16] AMH napewno spadło od tych 12 lat, bo to jest ograniczony zbiór. Pytanie czy dla swojej grupy wiekowej jeszcze jesteś w normie na dzień dzisiejszy [emoji6] ja bym zrobiła następnego miesiąca, jeśli nie masz problemu z umówieniem się na wizytę do gina. Może uzna, ze nie będzie potrzeby [emoji2368]
P
Paula33.
Gość
O MASAKRA!! 8 lat? O mój Bożecoś o tym wiem. Regulowałam hormony 8 lat.
coca
AMH najlepiej robić w 2-3dc, tak mi moja gin mówiła. Jak był u niej w 5dc to powiedziała że trochę są późno i żeby zrobić w następnym cyklu.
Możliwe, nie wiem. Mi się wydaje ze AMH nie ma znaczenia kiedy, bo to nie jest zmienne w cyklu [emoji2368]
coca
Ciut bym podniosła wit D ale ja się nie znam [emoji2368]
P
Paula33.
Gość
No teraz mam mieć ten cykl monitorowany, ma mi robić USG przed owulacją i sprawdzać czy jest pęcherzyk i jakie grube endometrium i po owulacji też będzie sprawdzać czy pęcherzyk pękłJa robiłam badania stopniowo od tych najbardziej podstawowych. Najpierw tarczyca bo już 3 lata minęły od ostatniego badania i sprawdzałam owu. Później dorobiłam te wszystkie LH, FSH itp. A później jeszcze dodatkowo te AMH. Moja gin to by chciała pewnie zbadać ile się da, lubi wiedzieć dokładnie na czym stoi [emoji16] AMH napewno spadło od tych 12 lat, bo to jest ograniczony zbiór. Pytanie czy dla swojej grupy wiekowej jeszcze jesteś w normie na dzień dzisiejszy [emoji6] ja bym zrobiła następnego miesiąca, jeśli nie masz problemu z umówieniem się na wizytę do gina. Może uzna, ze nie będzie potrzeby [emoji2368]
młoda1994
ale ja mam problemy zdrowotne. Mam tarczyce niedoczynność hashimoto, epilepsje, hirsutyzm, duże IO. U ciebie może nie trwać tak długo ustabilizowanie hormonów. Ja też trafiałam na ciulatych lekarzy w Pl. W DE dopiero zostałam mniej więcej uregulowana. Zostało mi tylko insulinę uregulować żeby IO się "zmniejszało"O MASAKRA!! 8 lat? O mój Boże
reklama
P
Paula33.
Gość
To jak tak to jutro już za późnoMożliwe, nie wiem. Mi się wydaje ze AMH nie ma znaczenia kiedy, bo to nie jest zmienne w cyklu [emoji2368]