I żelazo na granicy, więc też nie zaszkodzi trochę podnieśćCiut bym podniosła wit D ale ja się nie znam [emoji2368]
reklama
P
Paula33.
Gość
Przykro mi. Ja jutro będę robić krzywą insulinową bo pewnie też jest coś na rzeczy..ale ja mam problemy zdrowotne. Mam tarczyce niedoczynność hashimoto, epilepsje, hirsutyzm, duże IO. U ciebie może nie trwać tak długo ustabilizowanie hormonów. Ja też trafiałam na ciulatych lekarzy w Pl. W DE dopiero zostałam mniej więcej uregulowana. Zostało mi tylko insulinę uregulować żeby IO się "zmniejszało"
Gryfin
Fanka BB :)
Spróbuję najpierw dietą podnieś czerwone mięso, szpinak, buraki z tego co pamiętam mają dużo żelaza.. I na tym moja wiedza się kończyI żelazo na granicy, więc też nie zaszkodzi trochę podnieść
młoda1994
warto po sprawdzać im szybciej tym lepiej i szybciej się da "naprawić"Przykro mi. Ja jutro będę robić krzywą insulinową bo pewnie też jest coś na rzeczy..
CzarnaMamba21
Właśnie nie będę robiła testów, od razu beta po tygodniu spóźnienia miesiączki. Wydaje mi się okey. Dzisiaj dziewczyny jestem ostatni dzień z wami. Od jutra się wylogowywuje.
Ale jakbyście mogły, to pomyślcie życzenie za córkę i za mnie [emoji23]
no to dobre jak na owu. Życzę Ci owocnego cyklu bez żadnych jazd.
Jeśli mogę coś doradzić to na drugą fazę cyklu odłącz się od forum nie myśl czy się udało. Wyluzuj się napij się wes książkę czy córkę i na spacery dziennie. Wymyśl jakieś gierki dla całej waszej trójki. A jak się okres będzie spóźniał to nie rób testów tylko na betę i będziesz miała jasność w 100% nie będzie domysłów czy jest blada kreska na teście czy cię oszukały czy za wcześnie zrobiłaś itd., itp...
młoda1994
to dobry plan. Wszystko się ułoży tylko Ty musisz "odpocząć" zająć się czym innym.Właśnie nie będę robiła testów, od razu beta po tygodniu spóźnienia miesiączki. Wydaje mi się okey. Dzisiaj dziewczyny jestem ostatni dzień z wami. Od jutra się wylogowywuje.
Życzę powodzenia i żebyś tydzień po terminie @ wstawiła nam tu piękna wysoka betę
Ja dodam jeszcze chleb razowy żytni, jajka i pestki dyni i też niestety więcej nie wiem [emoji17]Spróbuję najpierw dietą podnieś [emoji6] czerwone mięso, szpinak, buraki z tego co pamiętam mają dużo żelaza.. I na tym moja wiedza się kończy [emoji2957]
A no i wątróbka....
CzarnaMamba21
Też myślę, że plan dobry.
Od jutra odpoczywam.
Może niekiedy tu wstąpię jak będę miała jakiś problem z interpretacja [emoji3526]
Od jutra odpoczywam.
Może niekiedy tu wstąpię jak będę miała jakiś problem z interpretacja [emoji3526]
to dobry plan. Wszystko się ułoży tylko Ty musisz "odpocząć" zająć się czym innym.
Życzę powodzenia i żebyś tydzień po terminie @ wstawiła nam tu piękna wysoka betę [emoji3059][emoji3059]
CzarnaMamba21
O właśnie, bo chciałabym jeść zdrowszy chlebek niż jasny. Żytniego jeść nie mogę, bo mam uczulenie na żyto. Jest coś na zamianę tego?
Ja dodam jeszcze chleb razowy żytni, jajka i pestki dyni i też niestety więcej nie wiem [emoji17]
A no i wątróbka....
reklama
młoda1994
pewnie zapraszamy. Żadna z nas cię stąd nie wyrzuca. W razie wu pisz ale spróbuj nie myśleć. Na dobre ci to wyjdzie.Też myślę, że plan dobry.
Od jutra odpoczywam.