reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mój też miał kiedyś badania i wyszły super. W sumie mamy dwójkę dzieci na koncie, chciałam, żeby teraz powtórzył, bo może trzeba coś dodatkowo połykać, ale zapiera się rękami i nogami, że przesadzam i jest zdrowy. Na razie stanęło na tym, że ograniczy cole zero, bo się naczytałam, że kofeina zmniejsza płodność o 25 proc., a nie mogę Mu jej wybić z głowy. 😀
Cola i ogólnie picie z plastiku ponoć pogarsza jakość nasienia.

Już wiem skąd brak u mnie ochoty na zbliżenia i brak libido. Mam już część badań. Testosteron 0,19, TSH 0,58, glukoza na czczo 92, po 60min. 88 a po 2h 69. Mam za niski testosteron 😞

reklama
Do góry