Gryfin
Fanka BB :)
No dzisiaj maskara z tą diagnostyką, już przecież dwa dni wcześniej im się system zepsuł jak byłam na badaniachJuż po 15, za 2 h lekarz[emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dzisiaj maskara z tą diagnostyką, już przecież dwa dni wcześniej im się system zepsuł jak byłam na badaniachJuż po 15, za 2 h lekarz[emoji33]
Zapisują w karcie badańZna Twój adres? [emoji33] Jakim cudem?
A daj spokój. Mną już telepie. Jak nie potrzebowałam na już wyników, to miałam po 3 h, a teraz tyle czekaniaNo dzisiaj maskara z tą diagnostyką, już przecież dwa dni wcześniej im się system zepsuł jak byłam na badaniach [emoji849]
Cola i ogólnie picie z plastiku ponoć pogarsza jakość nasienia.
Hej...pisze po jakims czasie bo wlasnie dzis dostalam wyniki badan genetycznych. Nie wiem czy pisalam ostatnio ale zaszlam w ciaze zaraz po pierwszym poronieniu i niestety rowniez poronilam, tym razem samoistnie . Obecnie jestem 33 dni po poronieniu i czekam na okres. Test ciazowy negatywny. Niestety nie mam jak sprawdzic co sie dzieje bo w uk nie robia usg...ale w miedzyczasie dorobilam badania genetyczne po poronieniu i dzis dostalam wyniki...natomiast nie mam pojecia co one oznaczaja . Pomozecie?
ytuacja u mnie. @ spóźniona, objawów brak, testy negatywne. Tyle ze ja odstawiłam tabletki anty po wielu latach brania. Było to kilka miesięcy temu, już wszystko mi się uregulowało od tego czasuDziewczyny ja dalej nie mam @ i nawet nie czuję żeby miała się pojawić.
3 testy w różnych odstępach czasu negatywne. Więc ciążę wykluczam..
Niepokoje się Bo już z 5 lat nie miałam problemów z regularnowlacia cykli[emoji2368]
@CzarnaMamba21 daj znać po wizycie co Ci lekarz powiedział
Ile kosztują takie badania? Warto je robić przy staraniach? Chodzi mi o mthfr i paiMthfr wskazuję na to, że organizm średnio wchłania zwykly kwas foliowy. Najlepiej byłoby jeszcze oznaczyć poziom kwasu i homocysteine oraz Wit b12.
Polecam już teraz brać metylowany kwas foliowy i Wit b12 to na pewno też nie zaszkodzi.
Co do pai to wskazuje na problemy z krzepliwoscia krwi, jesteś po poronieniu więc zapewne zapobiegawczo acard 150 i potem po teście heparyna.
No to może mi podejdzie [emoji848]