Gryfin
Fanka BB :)
@CzarnaMamba21 diagnostyka działa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, wiem [emoji38]@CzarnaMamba21 diagnostyka działa [emoji6]
Nie robiłam ale zrobie jesli trzeba. Dziekuje za podpowiedzi! Zobaczymy co moj gin na to...
Czekamy dalej „cierpliwie”A już myślałam.... [emoji23]Zobacz załącznik 1203630
Klinika bocian 700 złPrzegapiłam gdzieś chyba, że nie pisałaś, jaki to koszt i gdzie robisz?
My zrobiliśmy zwykle które kosztowało 90 zł, wyszło dobrze więc nie ma sensu robić bardziej dokładnychU nas najdroższe to jednak badania nasienia bo maz miał te dokładniejsze z wadami genayeczbymi i łączenie z kwasem łącznie 1200 zł.
a moja drożność to 400zl.
Tak ale te wady genetyczne... To brzmi poważnie, może jednak warto zrobić i wiedzieć?My zrobiliśmy zwykle które kosztowało 90 zł, wyszło dobrze więc nie ma sensu robić bardziej dokładnych
sprawdź jeszcze razHahaha, wiem [emoji38]