reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja testuje owu już od 13-ego. Tylko 14.11 jakoś tak pominęłam. Zwyczajnie nie chciało mi się siku po powrocie z pracy, a staram się o jednej godzinie robić. Dziś przyszła paczka testów owu [emoji16][emoji16][emoji91] Akurat w samą porę, bo już wczoraj ostatni 7użyłam i nie wiedziałam czy dziś będe mieć dostawę czy jutro. Kurier zdąrzył uff[emoji28][emoji1787]
Mój ostatni byl dłuższy i miał 34 dni, dlatego teraz, jeśli owu pojawiła się w 8/9 dc to cykl będzie miał ok 25 dni a to mało jak na mnie [emoji2370]
Uważaj bo się zsynchronizujemy, zacznij testować owu już dziś [emoji12]

reklama
Też czuję się trochę jak na torturach, mogła małpa przyjść wczoraj jak miała a nie trzymać Nas w niepewności [emoji30] Mam złudną nadzieję i później będę się zbierać znowu z podłogi...[emoji2356]
Eh wiem co czujesz. Mi w 1cs @ spóźniła się 5 dni. Test był negatywny. Ale ja i tak miałam nadzieję w myśl zasady "póki nie ma @ jest nadzieja". W końcu @ doszła i zalamka.

Podczas robienia testów owu wstrzymujecie się te 2godziny generalnie tylko z napojami czy jedzenie też wchodzi w grę? [emoji16]Wiem, że tyczy się to moczu, ale czy można sobie zajadać normalnie coś w przeciągu tych 2godzin do momentu wykonania testu[emoji848][emoji16]
Testy robię o 20 a robie się głodna i stąd to ważne pytanie[emoji2957]

Podczas robienia testów owu wstrzymujecie się te 2godziny generalnie tylko z napojami czy jedzenie też wchodzi w grę? [emoji16]Wiem, że tyczy się to moczu, ale czy można sobie zajadać normalnie coś w przeciągu tych 2godzin do momentu wykonania testu[emoji848][emoji16]

Ja tam się z niczym jakoś specjalnie nie wstrzymuje [emoji39]

No cóż pozostaje mi czekać do jutra i albo będziemy się cieszyć albo zapijać smutki 😁
u mnie teraz była taka sama sytuacja. Test biały ale okres się spóźniał więc mimo, że nie chciałam to nadzieja się tliła 😓 ale jedyny plus tej mojej wrednej @, to tyle że przyszła chwile przed wyjazdem do znajomych, więc chociaż ze smutku wynegocjowałam nie bycie kierowcą 😂 alkohol niby problemów nie rozwiązuje ale jednak takie winko humor poprawiło jak znalazł 😉 Ale tobie nie będzie potrzebne ✊🏼

reklama
Ja się powstrzymuje tylko od picia a jem normalnie. Jak pije to mi testy nie wychodzą. Ale ja mam te allegrowe pierwsze lepsze z brzegu to może temu [emoji6]

Do góry