reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześc :) Obserwuję to forum od wielu miesięcy... w końcu postanowiłam dołączyć.
Mam 31 lat, jak widac pozno podjelam decyzje o zajściu w ciążę ale to było związane z moją pracą.
I tak staramy się już od 10 miesięcy i nic z tego nie wychodzi...
Zaczęłam robić badania, niedługo mąż pójdzie również na badanie nasienia.
Mam nadwagę, wiem że to nie sprzyja płodności więc zaczęłam więcej ćwiczyć i zdrowiej jeść, ale przy pracy siedzącej ciężko będzie.
Od zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki, więc obawiam się ednometriozy... Ale z drugiej strony moja mama też takie miała, a ma 3 dzieci... Nie wiem co myśleć. Wśród znajomych baby boom i wszystkie koleżanki z brzuchami lub wózeczkami, ciężko mi się na to patrzy, zaraz święta i pytania rodziny o dzidziusia...
:(
Cześć! Ja też 31 i nie uważam, że to jakoś późno, chociaż też w głębi serca żałuję straconych lat.

reklama
reklama
Do góry