reklama
Kingaaaaa30
Fanka BB :)
Całkiem niezła kraseczka po cichu gratuluje, który dpo?
[/QUOTE
2 ostatnie cykle 29dniowe, ale wcześniej praktycznie 32dniowe zazwyczaj.
CzarnaMamba21
Kurcze często mnie tu nie ma i większość co wy piszecie nie wiem, a na pewno coś mądrego było. Po prostu nie mam jak nadrobić, bo muszę chaupe ogarniać, bo za 3 dni roczek córki
Magd.a
Dziewczyny czy to może być fałszywy alarm, czytaj: kreska testowa? Test o czułości 20.Zobacz załącznik 1202467
Ja widze
Julliette
Cześć dziewczyny, krążę i czytam już jakiś czas ale postanowiłam się w końcu przywitać U mnie 4dc, stymulacja estrofem+clo , dodatkowo ovestin (poprawa śluzu) i duphaston w drugiej fazie cyklu. Z suplementów mam Miovelię i Miovelię NAC przed owulacją. Trzymam kciuki za te, które testują na dniach, a pozostałym w tym także sobie życzę pięknych II kresek na te święta❤
Gryfin
Cześć, miło że się odezwałaś widzę, że jesteś bardzo dobrze przygotowana do starań, trzymam kciuki żebyś szybko mogła zmienić grupę na Przyszłe Mamy a ile już cykli za Tobą?Cześć dziewczyny, krążę i czytam już jakiś czas ale postanowiłam się w końcu przywitać U mnie 4dc, stymulacja estrofem+clo , dodatkowo ovestin (poprawa śluzu) i duphaston w drugiej fazie cyklu. Z suplementów mam Miovelię i Miovelię NAC przed owulacją. Trzymam kciuki za te, które testują na dniach, a pozostałym w tym także sobie życzę pięknych II kresek na te święta❤
Ewuuu
Hej[emoji112][emoji16] Ja właśnie wstałam. Dziś z rana zaczęliśmy maraton. Był poranny płynny strzał [emoji16][emoji28] Także wstałam bardzo zadowolona haha ) Akurat mam wolne dwa dni i zabieram się prędko za rosół [emoji1] Też muszę nadrobić kilka stron
Jak tam Wasze poranki? U mnie nie najlepiej jak widać [emoji85][emoji16] no cóż, wizytę u endo już przeniosłam na za tydzień i czekam do jutra czy @ się zjawi, jak nie to znowu zatestuje...ale już sama nie wiem, dziewczynom zazwyczaj wychodzi już jakiś cień cienia przed terminem @ [emoji17]
Gryfin
Nie ma nic lepszego od takiego poranku, zazdroszczę! Miłego dniaHej[emoji112][emoji16] Ja właśnie wstałam. Dziś z rana zaczęliśmy maraton. Był poranny płynny strzał [emoji16][emoji28] Także wstałam bardzo zadowolona haha ) Akurat mam wolne dwa dni i zabieram się prędko za rosół [emoji1] Też muszę nadrobić kilka stron
reklama
E
Em82
Gość
Cześć dziewczyny[emoji8] jak u was nastroje?
@Gryfin czekam na twoje II, jeszcze mają sporo czasu żeby się pojawić, spokojnie[emoji8]
@Kingaaaaa30 gratulacje! Spokojnej ciazy[emoji8]
@Gryfin czekam na twoje II, jeszcze mają sporo czasu żeby się pojawić, spokojnie[emoji8]
@Kingaaaaa30 gratulacje! Spokojnej ciazy[emoji8]