reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zupełnie nie 🙃 każdy z tych supli ma inne działanie 🙃 gdybyś widziała ile ja rano łykam 😂
Ja rano jedna tabletka euthyroxu, po południu 2 Ovarinu, wieczorem 1 tabletkę Maca, 5 kropel D3+K2, łyżkę kwasów Omega + 2 łyżki Wiesołka ale to wiadomo kiedy 😉 to teraz mi dojdzie jeszcze 1 tabletka Berberyny 😁 Wypisuj swoje 💊😁

reklama
Ja miałem.krzywa cukrowa robiona tylko w ciąży z synkiem i też mialam wynik dziwny. Już dobrze nie pamiętam ale chyba żadne pomiar nie przekroczył 100, albo może tylko ten drugi pomiar po wypiciu glukozy pokazał coś trochę ponad 100. Dlatego też się zastanawiam czy z moimi cukrami wszystko ok. Wtedy ginekolog mówił że ten wynik może świadczyć o tym że w przyszłości mogę mieć cukrzycę typu II bodajże.. później raz tylko badalam cukier z palca na czczo to wyszło mi jak zawsze w górnej granicy normy.
jak robiłaś krzywa to po obciążeniu indukina powinna być zbliżona to tej na czczo jak dobrze pamiętam. Jeżeli miałaś 3 cyfrowa po 2h to jest IO. Ja mam tak zwana cukrzycę typu 2. Mój wskaźnik homa IR z tamtego roku to 6.2 także sporo za duży.

Ja rano jedna tabletka euthyroxu, po południu 2 Ovarinu, wieczorem 1 tabletkę Maca, 5 kropel D3+K2, łyżkę kwasów Omega + 2 łyżki Wiesołka ale to wiadomo kiedy 😉 to teraz mi dojdzie jeszcze 1 tabletka Berberyny 😁 Wypisuj swoje 💊😁
Rano 1 ovarin, 1 pregna start, 3 kapsułki wiesiołka, 1 clo, 1 maca, 1 berberyny. Wieczorem 1 ovarin, 3 wiesiołka, i b12 z melissa na lepszy sen 😉

Nie długo, dopiero 4 cykl jest, ten akurat na clo zaczęłam.
4 lata temu starałam się 1.5roku bez skutku i przy pierwszym cyklu z clo zaszłam, więc mam cichą nadzieję , że teraz się może też uda [emoji4]
Ja właśnie teraz jestem w pierwszym cyklu z cło i czekam czy @ się pojawi czy nie. Dzisiaj po południu miałam brązowe plamienia i koniec. Narazie cisza. Czy Ty miałaś jakieś objawy na clo?

Ja w mojej 2 ciąży miałam plamienie implantacyjne wyglądało na początek okresu, ale minęło po 3 dniach i to co mnie zastanowiło to to że się nie rozkręciło krwawienie jak przy @. To było w dniu spodziewanej @, test robiłam był negatywny a to był wtorek, a w sobotę już blada kreska na teście :) Także wszytsko może się zdarzyć.
No to daje mi to do myślenia. 🤔

reklama
Ja właśnie teraz jestem w pierwszym cyklu z cło i czekam czy @ się pojawi czy nie. Dzisiaj po południu miałam brązowe plamienia i koniec. Narazie cisza. Czy Ty miałaś jakieś objawy na clo?

No to daje mi to do myślenia. [emoji848]

Żadnych objawów [emoji53] z synem jak zaszłam na clo też nie miałam [emoji848]

Do góry