reklama
młoda1994
Fanka BB :)
mi endo w Pl zrobiła badania bo akurat chciała wszystko sprawdzić bo nie umiałam zajść w ciążę i mi wyszło w krzywej cukrowej dwu punktowej na czczo i po 2h. Insulina po. Obciążeniu po 2 h prawie 200. Objawów żadnych nie miałam dopiero po jakimś czasie zaczęłam tyć w oczach od patrzenia na jedzenie chociaż nie wiem czy dokładnie przez IO bo też mam tarczyce niedoczynność hashimoto a to też wpływa na wagę jak była nie leczona lub była źle leczona od początku przez kilka lat.Dziewczyny, w jaki sposób dowiedziałyście się, że macie IO? Miałyście jakieś objawy? Albo jakie zrobić badania? Zastanawiam się czy przypadkiem ja tego nie mam, 3 lata temu przytyłam, co prawda mam niewielką nadwagę bo jakieś 3/4 kg ale waga od tamtego czasu stoi w miejscu nie zależnie czego bym nie robiła
HeraUnique
Mi waga stała 2lata temu. Za nic nie mogłam jej ruszyć... Okazało się, że moje wszystkie hormony żyły własnym życiem. Po ovarinie ruszyło wszystko i zaczęłam tracić na wadze. I szczerze nawet nie wiem czy mam/miałam IO, ale jak zaczynałam z trenerami to polecali mi berberyne do posiłków, właśnie na IODziewczyny, w jaki sposób dowiedziałyście się, że macie IO? Miałyście jakieś objawy? Albo jakie zrobić badania? Zastanawiam się czy przypadkiem ja tego nie mam, 3 lata temu przytyłam, co prawda mam niewielką nadwagę bo jakieś 3/4 kg ale waga od tamtego czasu stoi w miejscu nie zależnie czego bym nie robiła
coca
A u mnie kochane chyba zaczyna się coś dziać [emoji16] mam taką nadzieję [emoji4] obecnie 16dc
Owu? [emoji16]
E
Em82
Gość
Daj mi koniecznie znać jakie wyjdą ci wyniki proga. U mnie też faza lutealna jest taka krótka [emoji6]Dziękuję [emoji1696]oj tak, maratony potrafią być męczące [emoji48][emoji23][emoji85] u mnie cykle są dość krótkie, 27-29 dni, więc druga faza cyklu dość krótka, 11 dni zwykle, plus przed @ plamienia. Zbieram się do zbadania proga tydzień po owulacji, moze w końcu w tym cyklu dotrę do laboratorium [emoji85]
młoda1994
Ja też polecam berberyne ona nie szkodzi a może dużo pomoc. Ja też zażywam. Czekam właśnie na kolejną dostawę bo się zagapiłam i już nie mam. Kilka dni nie biorę mam nadzieję że się nic nie wydarzy z odstawienia.Mi waga stała 2lata temu. Za nic nie mogłam jej ruszyć... Okazało się, że moje wszystkie hormony żyły własnym życiem. Po ovarinie ruszyło wszystko i zaczęłam tracić na wadze. I szczerze nawet nie wiem czy mam/miałam IO, ale jak zaczynałam z trenerami to polecali mi berberyne do posiłków, właśnie na IO
Gryfin
Ją bierze się przez cały cykl? Ile? Do czego?Ja też polecam berberyne ona nie szkodzi a może dużo pomoc. Ja też zażywam. Czekam właśnie na kolejną dostawę bo się zagapiłam i już nie mam. Kilka dni nie biorę mam nadzieję że się nic nie wydarzy z odstawienia.
coca
Daj mi koniecznie znać jakie wyjdą ci wyniki proga. U mnie też faza lutealna jest taka krótka [emoji6]
Moja tez dość krótka, wychodziłoby 11-12 dni chyba, proga badałam 2 razy i był ok [emoji3526]
HeraUnique
Codziennie do posiłku 1 kapsułkę, lub jak podaje producent to jest typowo na IO taki suplement ziołowyJą bierze się przez cały cykl? Ile? Do czego?
reklama
Mecenasowa27
Clo jest bez recepty?
Nie długo, dopiero 4 cykl jest, ten akurat na clo zaczęłam.
4 lata temu starałam się 1.5roku bez skutku i przy pierwszym cyklu z clo zaszłam, więc mam cichą nadzieję , że teraz się może też uda [emoji4]