reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, w jaki sposób dowiedziałyście się, że macie IO? Miałyście jakieś objawy? Albo jakie zrobić badania? Zastanawiam się czy przypadkiem ja tego nie mam, 3 lata temu przytyłam, co prawda mam niewielką nadwagę bo jakieś 3/4 kg ale waga od tamtego czasu stoi w miejscu nie zależnie czego bym nie robiła 🙄
mi endo w Pl zrobiła badania bo akurat chciała wszystko sprawdzić bo nie umiałam zajść w ciążę i mi wyszło w krzywej cukrowej dwu punktowej na czczo i po 2h. Insulina po. Obciążeniu po 2 h prawie 200. Objawów żadnych nie miałam dopiero po jakimś czasie zaczęłam tyć w oczach od patrzenia na jedzenie chociaż nie wiem czy dokładnie przez IO bo też mam tarczyce niedoczynność hashimoto a to też wpływa na wagę jak była nie leczona lub była źle leczona od początku przez kilka lat.

Dziewczyny, w jaki sposób dowiedziałyście się, że macie IO? Miałyście jakieś objawy? Albo jakie zrobić badania? Zastanawiam się czy przypadkiem ja tego nie mam, 3 lata temu przytyłam, co prawda mam niewielką nadwagę bo jakieś 3/4 kg ale waga od tamtego czasu stoi w miejscu nie zależnie czego bym nie robiła 🙄
Mi waga stała 2lata temu. Za nic nie mogłam jej ruszyć... Okazało się, że moje wszystkie hormony żyły własnym życiem. Po ovarinie ruszyło wszystko i zaczęłam tracić na wadze. I szczerze nawet nie wiem czy mam/miałam IO, ale jak zaczynałam z trenerami to polecali mi berberyne do posiłków, właśnie na IO🙃

Dziękuję [emoji1696]oj tak, maratony potrafią być męczące [emoji48][emoji23][emoji85] u mnie cykle są dość krótkie, 27-29 dni, więc druga faza cyklu dość krótka, 11 dni zwykle, plus przed @ plamienia. Zbieram się do zbadania proga tydzień po owulacji, moze w końcu w tym cyklu dotrę do laboratorium [emoji85]
Daj mi koniecznie znać jakie wyjdą ci wyniki proga. U mnie też faza lutealna jest taka krótka [emoji6]

Mi waga stała 2lata temu. Za nic nie mogłam jej ruszyć... Okazało się, że moje wszystkie hormony żyły własnym życiem. Po ovarinie ruszyło wszystko i zaczęłam tracić na wadze. I szczerze nawet nie wiem czy mam/miałam IO, ale jak zaczynałam z trenerami to polecali mi berberyne do posiłków, właśnie na IO🙃
Ja też polecam berberyne ona nie szkodzi a może dużo pomoc. Ja też zażywam. Czekam właśnie na kolejną dostawę bo się zagapiłam i już nie mam. Kilka dni nie biorę mam nadzieję że się nic nie wydarzy z odstawienia.

reklama
Do góry