reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ciekawe czy już po czy przed, bo widzę ze tam 15dc Ci umknął [emoji16]
Tak, bo byliśmy w gościach na noc, mieszkaja w bloku w małe mieszkanko, jakoś nie miałam okazji zrobić testu i się z nim rozsiąść i go obejrzeć na spokojnie, cały czas ktoś się kręcił... Takie tam zamieszanie... Uhh... Mam nadzieję że jestem przed. Ale i tak działamy 😊

reklama
Tak, bo byliśmy w gościach na noc, mieszkaja w bloku w małe mieszkanko, jakoś nie miałam okazji zrobić testu i się z nim rozsiąść i go obejrzeć na spokojnie, cały czas ktoś się kręcił... Takie tam zamieszanie... Uhh... Mam nadzieję że jestem przed. Ale i tak działamy [emoji4]

Pochwal się jutrzejszym testem! [emoji110]

Co to jest, jak to działa? Tylko przez neta można kupić?
w aptekach też. Berberyna to sumplement ziołowy na IO. Działanie takie samo jak metformina z tym że bez recepty i nie szkodzi na wątrobę i można ja brać max 1500mg na dobę tylko. Przeważnie biorą to kobiety z IO lub tak zwana cukrzyca typu II. Zażywa się je do posiłków z węglowodanami. Najlepiej kupić taka co ma 98% czystej berberyny. Np z allines lub taka czarno zielonkawa butelka. Można kupić też na necie. Poczytaj sobie.

Nie, z tego co pamiętam to w ciąży przynajmniej jak się robi krzywa cukrowa to po godzinie powinien być duży wyrzut nawet coś chyba koło 180 a później duży spadek do około 100, a u mnie wyrzut był niski i spadek niski
jak robiłaś krzywa to po obciążeniu indukina powinna być zbliżona to tej na czczo jak dobrze pamiętam. Jeżeli miałaś 3 cyfrowa po 2h to jest IO. Ja mam tak zwana cukrzycę typu 2. Mój wskaźnik homa IR z tamtego roku to 6.2 także sporo za duży.

reklama
Do góry