reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ehh juz jestem po tylu próbach,po tylu nakręcaniach się ze tym razem podchodzę do tego raczej sceptycznie..ale myslalam ze plamienie implantacyjne to jakieś lekkie czerwone nitki a nie cos co przypomina początek okresu?
Teoretycznie tak, w praktyce bywa różnie... Internety mówią różne rzeczy :D Myślę, że poczekaj spokojnie i patrz na rozwój sytuacji. Takie plamienia nawet ot tak potrafią się przydarzyć z zaburzeń hormonalnych...

reklama
Tak, tylko nie mialam czegoś takiego nigdy a te moje hormony są rozjechane od dawna,(3 lekarz i ciagle nikt nie umie mi pomoc)no nic zobaczymy jak sie to rozwinie,a czy to możliwe że metformina to spowodowała?

Ja tez nigdy nie miałam plamien, a przyszły nagle, do tego wszystkie hormony są w porządku [emoji2368] tak bywa. A Ty skoro masz tak rozjechane hormony to i tak dobrze, ze nie masz innych nieprzyjemnych dolegliwości. Co do mety to się nie wypowiem bo nie zażywam [emoji6]

Teoretycznie tak, w praktyce bywa różnie... Internety mówią różne rzeczy :D Myślę, że poczekaj spokojnie i patrz na rozwój sytuacji. Takie plamienia nawet ot tak potrafią się przydarzyć z zaburzeń hormonalnych...

Które koleżanka ma, bo z tego co pisze to ma wszystkie rozregulowane [emoji6]

Dziewczyny ile po owu macie śluz taki biały i mętny?
Ja mam od 4 dni po owu czyli już drugi dzień. Ogólnie mam mokro ale nie zakładam wkładki bo kiedyś tak robiłam i było jeszcze więcej później u mamy ginekolog wyczytałam by nie używać wkladek bo poteguja ilość sluzu. Nosze bawelniane majtki i zmieniam czasem kilka razy w ciągu dnia a na noc bez majtek 🙈

U mnie dziś powinna być @, zrobiłam test i jest negatywny, jednak test ovu dodatni był w 17dc czyli 4.11. Na razie nie będę testować tylko poczekam na rozwój sytuacji. Chociaż łatwo nie jest, strasznie się nakręcam.
U mnie dziś 30dc, @ powinna być dzisiaj, a nadal jej nie ma. Test zrobiłam, ale negatywny. Pojawiły się plamienia koloru kawy z mlekiem, nie przypominam sobie żebym takie kiedyś miała. Zazwyczaj jak dostawałam plamienia to zaraz była @, a dzisiaj nic.. poczekam jeszcze i zobacze co dalej sie wydarzy.

reklama
Część
@Ancka tak się cieszę że się udało. Przypomnij który to cykl starań?
U nas 6 :/ dziś mam 11dc, śluzu pełno, temp szkoczyła w górę, do tego moje libido w porównaniu z tym co było kilka dni temu o 200% poszło w górę więc owu lada chwila. Szkoda tylko że z lekarzem nie wyszło ale jak się nie uda i tym razem to robię wymazy i umawiam się na drożność. Ja mam często infekcje dróg rodnych i moczowych , od młodości a poza tym po porodzie miałam łyżeczkowanie resztek więc na tej podstawie gin podejrzewa niedrożność;/ boję się tego jak cholera ale muszę...
Mace polecam dla Waszych lubych :) mój szaleje po nich hehe już dawno nie robiliśmy tego trzy razy pod rząd

Do góry