reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Madziareczka , @bellatriks witam. :) Mam nadzieję, że nie zagościcie tu jednak na długo i te dwie upragnione kreseczki się wkrótce pojawią. ;)
Byłoby cudownie bo już zaczynam wpadać w jakiś obłęd. Ciągle śnią mi się testy i ciąża [emoji849] a wiem że jak glowa zaczyna świrować to może być tylko trudniej... Bardzo bym chciała spotkać się ze staraczkami stąd na forum "przyszłe mamy", więc trzymam mocno kciuki i za siebie i za każdą z osobna tutaj [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny,
Moj rozowy sluz przeobraził się w okres,w zasadzie sama nie wiem czy to okres czy plamienia,bo wystarcza wkladka i jedynie widać przy podcieraniu..ostatnio moj cykl byl 36 dni,teraz zaczęło się w 24dc.. nie wiem czy traktować to jak początek okresu czy.. no właśnie czy jako co? Pomóżcie proszę bo wizytę u gina mam dopiero w styczniu😔

To nie są chyba duże pieniądze, ja ostatnio za jednego zęba zapłaciłam 1500zł
To czy są to duże pieniądze jest pojęciem mocno względnym. Ja jestem w stanie zapłacić tyle ale oprócz tego dochodzą też wizyty u gina w tej klinice (bo niestety nie można tak o się zapisać na samzabieg), do tego obecnie są dość ciężkie czasy i też nie do końca wiadomo jak będzie z pracą itd..

Hej dziewczyny,
Moj rozowy sluz przeobraził się w okres,w zasadzie sama nie wiem czy to okres czy plamienia,bo wystarcza wkladka i jedynie widać przy podcieraniu..ostatnio moj cykl byl 36 dni,teraz zaczęło się w 24dc.. nie wiem czy traktować to jak początek okresu czy.. no właśnie czy jako co? Pomóżcie proszę bo wizytę u gina mam dopiero w styczniu😔
Może zobacz, jak to będzie jutro wyglądać?

Jako okres traktuj krwawienie, jeśli już Ci wkładka nie wystarcza :)
Hej dziewczyny,
Moj rozowy sluz przeobraził się w okres,w zasadzie sama nie wiem czy to okres czy plamienia,bo wystarcza wkladka i jedynie widać przy podcieraniu..ostatnio moj cykl byl 36 dni,teraz zaczęło się w 24dc.. nie wiem czy traktować to jak początek okresu czy.. no właśnie czy jako co? Pomóżcie proszę bo wizytę u gina mam dopiero w styczniu[emoji17]

No właśnie te plamienie juz 2 dzien trwa(z różowym śluzem 3) i jest coraz słabsze.. wiec to chyba nie okres?wiec co??
Od razu zaznaczam że nie chce Cię nakręcać. U mnie w tym cyklu tak jak pisałam, plamienie w 24dc lekkie na papierze i wczoraj czyli 26dc też na papierze. Dzisiaj test pokazał lekką kreseczkę (wystawiałam wcześniej). Podejrzewam że u mnie to było zagnieżdżenie. Nigdy wcześniej nie miałam plamien między okresami.

reklama
No i zrobiłam ten test owulacyjny... Kreska jest taka sama jak rano po 10, jutro idę kupić inne, paskowe. Bo zanim z allegro przyjdą, to już będzie za późno

Do góry