reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Madziareczka , @bellatriks witam. :) Mam nadzieję, że nie zagościcie tu jednak na długo i te dwie upragnione kreseczki się wkrótce pojawią. ;)
Byłoby cudownie bo już zaczynam wpadać w jakiś obłęd. Ciągle śnią mi się testy i ciąża [emoji849] a wiem że jak glowa zaczyna świrować to może być tylko trudniej... Bardzo bym chciała spotkać się ze staraczkami stąd na forum "przyszłe mamy", więc trzymam mocno kciuki i za siebie i za każdą z osobna tutaj [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny,
Moj rozowy sluz przeobraził się w okres,w zasadzie sama nie wiem czy to okres czy plamienia,bo wystarcza wkladka i jedynie widać przy podcieraniu..ostatnio moj cykl byl 36 dni,teraz zaczęło się w 24dc.. nie wiem czy traktować to jak początek okresu czy.. no właśnie czy jako co? Pomóżcie proszę bo wizytę u gina mam dopiero w styczniu😔

To nie są chyba duże pieniądze, ja ostatnio za jednego zęba zapłaciłam 1500zł
To czy są to duże pieniądze jest pojęciem mocno względnym. Ja jestem w stanie zapłacić tyle ale oprócz tego dochodzą też wizyty u gina w tej klinice (bo niestety nie można tak o się zapisać na samzabieg), do tego obecnie są dość ciężkie czasy i też nie do końca wiadomo jak będzie z pracą itd..

Hej dziewczyny,
Moj rozowy sluz przeobraził się w okres,w zasadzie sama nie wiem czy to okres czy plamienia,bo wystarcza wkladka i jedynie widać przy podcieraniu..ostatnio moj cykl byl 36 dni,teraz zaczęło się w 24dc.. nie wiem czy traktować to jak początek okresu czy.. no właśnie czy jako co? Pomóżcie proszę bo wizytę u gina mam dopiero w styczniu😔
Może zobacz, jak to będzie jutro wyglądać?

Jako okres traktuj krwawienie, jeśli już Ci wkładka nie wystarcza :)
Hej dziewczyny,
Moj rozowy sluz przeobraził się w okres,w zasadzie sama nie wiem czy to okres czy plamienia,bo wystarcza wkladka i jedynie widać przy podcieraniu..ostatnio moj cykl byl 36 dni,teraz zaczęło się w 24dc.. nie wiem czy traktować to jak początek okresu czy.. no właśnie czy jako co? Pomóżcie proszę bo wizytę u gina mam dopiero w styczniu[emoji17]

No właśnie te plamienie juz 2 dzien trwa(z różowym śluzem 3) i jest coraz słabsze.. wiec to chyba nie okres?wiec co??
Od razu zaznaczam że nie chce Cię nakręcać. U mnie w tym cyklu tak jak pisałam, plamienie w 24dc lekkie na papierze i wczoraj czyli 26dc też na papierze. Dzisiaj test pokazał lekką kreseczkę (wystawiałam wcześniej). Podejrzewam że u mnie to było zagnieżdżenie. Nigdy wcześniej nie miałam plamien między okresami.

reklama
No i zrobiłam ten test owulacyjny... Kreska jest taka sama jak rano po 10, jutro idę kupić inne, paskowe. Bo zanim z allegro przyjdą, to już będzie za późno

Do góry