10, bobo test sutki bolą od 10 dni i nie przestają, właściwie od samej owulacji.Wg mnie coś widać. Jaka czułość testu?
reklama
Zdjęcie zrobiłam od razu, nie otwierałam go. Zrobię za dwa dni , to i tak nadal będzie przed dniem miesiączki. Może dlatego taki bladzioch bo 3 dni przed ?Kurcze, dziwny ten test.
Po ilu zrobiłaś zdjęcie?
Nie próbowałaś go otworzyć, bo wygląda jakby była ta płytka uszkodzona.
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
W aptece doz jest za 48 zl bo sama stamtad zamawiam i to bardzo oki cena [emoji846]
Oki, dziękuję za info.
Czyli w poniedziałek lecę do apteki [emoji6]
CzarnaMamba21
Poczekaj te 3 dni, będą ładne kreski [emoji7]
Zdjęcie zrobiłam od razu, nie otwierałam go. Zrobię za dwa dni , to i tak nadal będzie przed dniem miesiączki. Może dlatego taki bladzioch bo 3 dni przed ?
CzarnaMamba21
U nas mamy słoneczna, tam pewnie taniej. Ogólnie to najtańsza apteka. U nas doz jest najdroższa jezeli nie zamówię przez neta
W aptece doz jest za 48 zl bo sama stamtad zamawiam i to bardzo oki cena [emoji846]
PaulinaMalina91
A skad jestes? [emoji846]
U nas mamy słoneczna, tam pewnie taniej. Ogólnie to najtańsza apteka. U nas doz jest najdroższa jezeli nie zamówię przez neta
Dziękuję bardzo ! Mam nadzieję, że wytrzymam te 3 dniPoczekaj te 3 dni, będą ładne kreski [emoji7]
HeraUnique
Czy to bobo test? Coś tam widaćHej zrobiłam dziś drugi test, 3 dni przed terminem domniemanej miesiączki. Co o nim sądzicie? Czy tylko ja widzę cień cienia? Pokazał się po ok 3 minutach.
P.s. Dodam, że 2 dni temu wyszedł mi pierwszy test, teoretycznie negatywny, ale kreska testowa była rozmazaną smugą i po nocy ta smuga przeobraziła się w bladą drugą kreseczkę. Wiem, że jest to w ogóle niewiarygodny test, ale napisałam to w ramach p.s.
Zobacz załącznik 1201531
Wysyłam ten drugi, dzisiejszy test.
Tak, boboCzy to bobo test? Coś tam widać
reklama
Kropka29
Moderator
Jak masz możliwość to leć jutro na betę i wszystko będzie jasne10, bobo test sutki bolą od 10 dni i nie przestają, właściwie od samej owulacji.