Ancka
Fanka BB :)
Tak z Rossmana kupiłam jakikolwiek na żywo jest troszkę bardziej widocznaJa widzę jaki test robiłaś? To jest facelle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak z Rossmana kupiłam jakikolwiek na żywo jest troszkę bardziej widocznaJa widzę jaki test robiłaś? To jest facelle?
A jak się czujesz?Tak z Rossmana kupiłam jakikolwiek na żywo jest troszkę bardziej widoczna
We wtorek wszystko jakieś dziwne w tym cyklu. To plamienie i jakieś dziwne zawroty głowy, parcie na pęcherz. A dzisiaj ból brzucha jak na @. I to tak szybko (zazwyczaj to tak dzień przed coś tam zaczęło mnie pobolewać). W sumie dzisiaj robiłam jeden test ale biało. Mam możliwość pójść na betę, mam nawet wykupione badanie ale nie mogę się zdecydować.A kiedy testujesz?
Widać widać ciche gratulacjeNo tak widać na zdjęciu
widać !No tak widać na zdjęciu
A może jeszcze za wcześnie i dlatego nic nie wyszłoWe wtorek wszystko jakieś dziwne w tym cyklu. To plamienie i jakieś dziwne zawroty głowy, parcie na pęcherz. A dzisiaj ból brzucha jak na @. I to tak szybko (zazwyczaj to tak dzień przed coś tam zaczęło mnie pobolewać). W sumie dzisiaj robiłam jeden test ale biało. Mam możliwość pójść na betę, mam nawet wykupione badanie ale nie mogę się zdecydować.
Widać widać ciche gratulacje ❤
Boję się tylko rozczarowania miałam testować w środę, ale chyba jak się nie pojawią żadne dolegliwości okresowe to zatestuję w niedzielęI mnie
Powodzenia w takim razie [emoji16][emoji110] który, żel zamówiłaś? Ten z Babystart Fertilsafe?
Gratulacje! Coś tam widać, będzie coraz mocniejNo tak widać na zdjęciu
No tak widać na zdjęciu
Kurczę przepraszam dziewczyny ze tak odpisuje z doskoku ale czasu nadal mi brak ,jednak musiałam do was wejść po tym teście czuje się normalnie całkiem ,tylko od owulacji przez tydzień bolały mnie jajniki raz jeden raz drugi i śluz cały czas wodnisty jak w ostatnich dniach płodnych no i wczoraj i przedwczoraj nic nie mogło wywołać uśmiechu na moich ustach aż córcia pytała co się stało wierzę że będzie ciemniał ale jest tak daleko do okresu że jeszcze daje na wstrzymanieA jak się czujesz?