reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

ja też poród bez znieczulenia ale nie dlatego że się bałam czy nie chciałam tylko po prostu w naszym kochanym szpitalu nie dają znieczulen. Nawet odpłatnie nie ma🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kobieta ma cierpieć i tyle, a tym bardziej pierworódka, dla takiej to oni nie mają litości. Nasz szpital to jakieś średniowiecze.😏
To jest skandal że w XXI w nadal kobiety nie mogą skorzystać ze znieczulenia. U mnie w szpitalu akurat jest możliwość na szczęście bo to prywatny szpital 🙃 Polozne tam są wspaniale i prowadzą tak poród by kobieta nie pękła i nie trzeba było nacinac ❤

reklama
Na mój nie wpłynął 🙃
Hej Kochana jak tam ten dziwny cykl u Ciebie? Skończył się miesiaczka czy 2 kreskami? Nie czytam wszystkich postów bo jest ich ogrom. Ale polubiłam Cię I jestem ciekawa co u Ciebie? U mnie okres się skończył, dostałam w 29 dniu. Dziś były seksy na kuchennej wyspie haha pierwszy raz od wiekow w innym miejscu niż łóżko🤣🤩 Haha strasznie było chu...jowo I nie wygodnie, wyspa za wysoka I mój musiał stawać na palcach żeby dosiegnac 🤣🤣 masakra. Sorki ale dziś wjechala na stol whiskey (łycha po naszemu) I jest wesolo 😄🥂. A co Ty porabiasz?

Hej Kochana jak tam ten dziwny cykl u Ciebie? Skończył się miesiaczka czy 2 kreskami? Nie czytam wszystkich postów bo jest ich ogrom. Ale polubiłam Cię I jestem ciekawa co u Ciebie? U mnie okres się skończył, dostałam w 29 dniu. Dziś były seksy na kuchennej wyspie haha pierwszy raz od wiekow w innym miejscu niż łóżko🤣🤩 Haha strasznie było chu...jowo I nie wygodnie, wyspa za wysoka I mój musiał stawać na palcach żeby dosiegnac 🤣🤣 masakra. Sorki ale dziś wjechala na stol whiskey (łycha po naszemu) I jest wesolo 😄🥂. A co Ty porabiasz?
sorry ze się wtrącę ale padlam jak przeczytałam post 🤣🤣 zwłaszcza o tej kuchennej wyspie i że mąż nie dosięgał 🤣🤣

Hej🙃 mówisz kuchenna wyspa? 😁😁 Hehe😅
Mój cykl nadal dziwny, ale zapewne jutro przywitam się w 1dc🙃 dostałam dzisiaj rano bólu i różowego plamienia przy podcieraniu, teraz brązowe, więc obstawiam jutro okres🤷‍♀️ sądzę, że w kolejnym cyklu starań też wyjdziemy z sypialni 😅😁😁

reklama
Nie chce wsadzać kij w mrowisko, ale chętnie poznam Wasze zdanie. Poród naturalny czy cesarskie cięcie? 🤔 Biorę po 500 od każdej drużyny i słucham Państwa 😅
Ja rodziłam naturalnie 2 razy- obie po terminie, druga wywoływana. Ból niesamowity ale jak na pierworodke to mówili ze szybko mi poszło. Tylko byłam pozszywana bo rodziłam przy 7 cm rozwarcia (dalej nie chciało a tętno już zanikało), przy drugim pełne rozwarcie ale pod wpływem oksycotyny córka wyskoczyła bez skurczy gdzie ja sobie swobodnie leżałam i czekałam na skurcz 😊 jak uda mi się zajść w ciąże i urodzić to pewnie tez siły natury. Pamietam jak po laparoskopi wyprostować się nie mogłam a tu cięcie dłuższe- o nie. Tu po godzinie po oddziale boegalam i szukałam mleka dla dziecka bo pokarmu jeszcze nie miałam a było glodomorem

Do góry