reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny macie już jakieś fajne pomysły jak powiecie swoim drugim połówkom o ciąży? Macie jakiś plan czy raczej będzie spontan?[emoji57][emoji847]
Ja właśnie o tym ostatnio myślałam 😁 no więc jeśli u nas się uda coś zaowocuje w tym cyklu to testować będę gdzieś tak 5/6 grudnia na Mikołajki i mąż by miał prezent 😁 no ale co z tego wyniknie, zobaczymy dopiero starania przed nami 😁

reklama
U mnie też dziś pojawił się ból na @. Ale spodziewałam się tego. Nie jestem zaskoczona [emoji6]
Mnie też od wczoraj brzuch boli jak na @, ale z tym nigdy nic nie wiadomo. Staram się nie nakręcać, że się udało. Chociaż czasami emocje biorą górę i szukam oznak ciąży u siebie. Pewnie już nie będzie tak łatwo zajść w ciążę jak za 1- wszym razem :p już nie te lata.

Dziewczyny macie już jakieś fajne pomysły jak powiecie swoim drugim połówkom o ciąży? Macie jakiś plan czy raczej będzie spontan?[emoji57][emoji847]
Wyjdę z WC i go obudzę i oświadczę, że będzie tatą 🤣 znając go i po tylu latach, stwierdzi, że coś mi się przyśniło 😅🤣 zupełnie normalnie bez żadnych fanfarów 😁

Ja planuje kupić np w Rossmanie skarpetki z napisem I ❤️ Dad i włożyć je do pudełeczka razem z testem ciążowym. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie :D 25.11 mamy rocznicę związku więc jakby się udało to wymarzony prezent dla obydwojga :D Ale się w ogóle nie nastawiam, nawet jak mi coś przejdzie przez głowę że może mam jakiś objaw to od razu sobie to wybijam z głowy żeby się niepotrzebnie nie nakręcać jak wcześniej. Co ma być to będzie.

reklama
Do góry