93kora
Fanka BB :)
ja też mam taką nadzieję a sądząc po forum mogę śmiało napisać,że wszystkie mamy taką nadziejęW sobotę, mam nadzieję że wreszcie ktoś się pokaże [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też mam taką nadzieję a sądząc po forum mogę śmiało napisać,że wszystkie mamy taką nadziejęW sobotę, mam nadzieję że wreszcie ktoś się pokaże [emoji7]
U mnie za 11 i czuję się podobnieja też o tym pisałam wcześniej z tym,ze mam za 12 dni mieć a ja już dzisiaj się tak czuje. Mało tego jakby mnie ktoś walcem rozjechał boli mnie w pachwinach i ciut niżej ;/
Słabo widać, ale tam jest fasolka. Słyszałam serduszko. 119 uderzeń na minutę. Pani doktor powiedziała że jak na 6 tydzień to ok. Z miesiączki wychodzi 7t4d z usg 6t5d
ja mam dobry. Powiem i od razu dodam '' nie możesz nic mi odmawiać bo Cie myszy zjedzą''Dziewczyny macie już jakieś fajne pomysły jak powiecie swoim drugim połówkom o ciąży? Macie jakiś plan czy raczej będzie spontan?[emoji57][emoji847]
Dziewczyny macie już jakieś fajne pomysły jak powiecie swoim drugim połówkom o ciąży? Macie jakiś plan czy raczej będzie spontan?[emoji57][emoji847]
Mój ze mną testy ogląda, więc za dużej niespodzianki nie będzieDziewczyny macie już jakieś fajne pomysły jak powiecie swoim drugim połówkom o ciąży? Macie jakiś plan czy raczej będzie spontan?[emoji57][emoji847]
A nawet na lipcowki bo według usg termin na 1 lipca [emoji23]
mój też ze mną oglądał ale później znudziło mu się to już bo zawsze biel jak w mordę strzeliłMój ze mną testy ogląda, więc za dużej niespodzianki nie będzie