reklama
93kora
Fanka BB :)
no to ładnieTakie coś mi się wyświetliło na fejsie a mówią, że kobiety to słaba płeć Zobacz załącznik 1199621
Gryfin
Tak się cieszę a co mówiła na Twoje plamienia? Już wszystko ok?Słabo widać, ale tam jest fasolka. Słyszałam serduszko. 119 uderzeń na minutę. Pani doktor powiedziała że jak na 6 tydzień to ok. Z miesiączki wychodzi 7t4d z usg 6t5d
AniaL92
Ojejciu cudownie cieszę się że wszystko w porządku i tak ma być do końca aż mi się przypomiało moje pierwsze zdjęcie z usg. Ach... No ale mój mały miał wtedy 4 cm poszłam w 10 tyg dopiero... Ale to długa historia.Słabo widać, ale tam jest fasolka. Słyszałam serduszko. 119 uderzeń na minutę. Pani doktor powiedziała że jak na 6 tydzień to ok. Z miesiączki wychodzi 7t4d z usg 6t5d
Silence85
Krwiaka nie widać. Nie wie dlaczego plamie. Nie widać na usg by coś się działo. Dostałam dhupaston. I mam leżećTak się cieszę ❤ a co mówiła na Twoje plamienia? Już wszystko ok?
93kora
To masz zakaz opuszczania łóżka. Weź książkę i leż i pachnij ❤Krwiaka nie widać. Nie wie dlaczego plamie. Nie widać na usg by coś się działo. Dostałam dhupaston. I mam leżeć ❤
E
Em82
Gość
Jak cudownie[emoji173] wiedziałam, że wszystko będzie dobrze[emoji847][emoji8]Słabo widać, ale tam jest fasolka. Słyszałam serduszko. 119 uderzeń na minutę. Pani doktor powiedziała że jak na 6 tydzień to ok. Z miesiączki wychodzi 7t4d z usg 6t5d[emoji16]
reklama
G
guest-1713165905
Gość
W sobotę, mam nadzieję że wreszcie ktoś się pokaże [emoji7]
Kiedy masz kolejna wizyte ? pecherzyk powinnas juz widziec teraz plus bedzie szansa na serduszko