Gryfin
Fanka BB :)
Trzymam kciukiU mnie dzisiaj 2dc, nastawienie do dzialania calkiem spoczko i zamowilam w koncu fertil safe wiec zobaczymy przy najblizszej owu czy cos to pomoze![]()
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiU mnie dzisiaj 2dc, nastawienie do dzialania calkiem spoczko i zamowilam w koncu fertil safe wiec zobaczymy przy najblizszej owu czy cos to pomoze![]()
No co Ty, tydzień?!34dc, 9 dpo. Cycochy bola, ze hej. Byłam dzis zbadac progesteron. Wyniki za tydzien. Tak dlugo sie na nie czeka?
![]()
Ja mam podobnie fizycznie jest nawet na duży plus, ale psychicznie to rollercosterU mnie 20 dc, 6dpo. Fizycznie czuje się bardzo dobrze, psychicznie trochę słabiej bo w ten weekend, jakby się wszyscy umówili, bombardowali nas zdjęciami z sesji ciążowych i noworodkowych. Oczywiście bardzo cieszę się szczęściem bliskich osób, no ale jak przystało na mózg kobiety, zaczyna trochę analizować i potem się smuteczki pojawiają![]()
No tydzien,tydzien.. Sie zdziwilam troche, ale z racji tego, ze pierwszy raz to badam toi stwierdizlam, ze moze faktycznie tyle sie czeka. Jeszcze jak dla potwierdzenia zapytalam kiedy to powtorzyla, ze za tydizen- nie wczesniiejNo co Ty, tydzień?!![]()
Hmm.. Moze sie rzeczywiscie pomylila. Jedna siedziala przy biurku i zajmowala sie lista, kto, po co i na co a druga pobierala. Moze zle cos uslyszala. Jutro z rana sie przejde, moze faktycznie wyniki juz bedaU mnie wynik progesteronu w tym samym dniu zawsze był! Może się pomylili? Tydzień? Oszaleli!
U mnie tak samo, prawie wszystkie badania tego samego dnia wieczorem albo nastepnego rano tylko badania genetyczne i na przeciwciała chorobowe czeka się max do 5 dni roboczych, może mają duże obłożenie i dlatego czeka się aż tydzieńU mnie wynik progesteronu w tym samym dniu zawsze był! Może się pomylili? Tydzień? Oszaleli!
34dc, 9 dpo. Cycochy bola, ze hej. Byłam dzis zbadac progesteron. Wyniki za tydzien. Tak dlugo sie na nie czeka?
![]()
Hej dziewczyny
Mam kilka pytań..od piątku mam sluz płodny, co raczej u mnie rzadko sie zdarza..zrobilam dzis test ovu i są 2 kreski..ale wiem ze one nie są do konca wiarygodne a po ponad pol roku temu na monitoringu u lekarza wyszlo mi brak owulacji. Stąd moje pytanie czy jest możliwy sluz plodny pomimo braku owulacji? Dodam ze zwiększyłam metformine na 1000mg dzennie i nie wiem czy to tez ma jakieś znaczenie..a może po prostu zaczynam świrować?