Gryfin
Fanka BB :)
Trzymam kciukiU mnie dzisiaj 2dc, nastawienie do dzialania calkiem spoczko i zamowilam w koncu fertil safe wiec zobaczymy przy najblizszej owu czy cos to pomoze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiU mnie dzisiaj 2dc, nastawienie do dzialania calkiem spoczko i zamowilam w koncu fertil safe wiec zobaczymy przy najblizszej owu czy cos to pomoze
No co Ty, tydzień?!34dc, 9 dpo. Cycochy bola, ze hej . Byłam dzis zbadac progesteron. Wyniki za tydzien. Tak dlugo sie na nie czeka?
Ja mam podobnie fizycznie jest nawet na duży plus, ale psychicznie to rollercoster wczoraj wyświetliła mi się reklama ciążowych ciuchów i tak od strony do strony, zastanawiałam się jak fajnie przekazać rodzinie w święta o ciąży i tak się zakręciłam, że później było mi cholernie przykro, że przecież nawet nie jestem jeszcze w ciąży i mogę nie być w tym cyklu...U mnie 20 dc, 6dpo. Fizycznie czuje się bardzo dobrze, psychicznie trochę słabiej bo w ten weekend, jakby się wszyscy umówili, bombardowali nas zdjęciami z sesji ciążowych i noworodkowych. Oczywiście bardzo cieszę się szczęściem bliskich osób, no ale jak przystało na mózg kobiety, zaczyna trochę analizować i potem się smuteczki pojawiają
No tydzien,tydzien.. Sie zdziwilam troche, ale z racji tego, ze pierwszy raz to badam toi stwierdizlam, ze moze faktycznie tyle sie czeka. Jeszcze jak dla potwierdzenia zapytalam kiedy to powtorzyla, ze za tydizen- nie wczesniiejNo co Ty, tydzień?!
Hmm.. Moze sie rzeczywiscie pomylila. Jedna siedziala przy biurku i zajmowala sie lista, kto, po co i na co a druga pobierala. Moze zle cos uslyszala. Jutro z rana sie przejde, moze faktycznie wyniki juz bedaU mnie wynik progesteronu w tym samym dniu zawsze był! Może się pomylili? Tydzień? Oszaleli!
U mnie tak samo, prawie wszystkie badania tego samego dnia wieczorem albo nastepnego rano tylko badania genetyczne i na przeciwciała chorobowe czeka się max do 5 dni roboczych, może mają duże obłożenie i dlatego czeka się aż tydzień w końcu mamy pandemieU mnie wynik progesteronu w tym samym dniu zawsze był! Może się pomylili? Tydzień? Oszaleli!
34dc, 9 dpo. Cycochy bola, ze hej . Byłam dzis zbadac progesteron. Wyniki za tydzien. Tak dlugo sie na nie czeka?
Hej dziewczyny
Mam kilka pytań..od piątku mam sluz płodny, co raczej u mnie rzadko sie zdarza..zrobilam dzis test ovu i są 2 kreski..ale wiem ze one nie są do konca wiarygodne a po ponad pol roku temu na monitoringu u lekarza wyszlo mi brak owulacji. Stąd moje pytanie czy jest możliwy sluz plodny pomimo braku owulacji? Dodam ze zwiększyłam metformine na 1000mg dzennie i nie wiem czy to tez ma jakieś znaczenie..a może po prostu zaczynam świrować?