HeraUnique
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciukasy będzie dobrzeAle wczoraj przeżyłam szok, wcale nie czuje się na ciążę, tak jak poprzednim razem. Nie wiem. Ide w pon na druga bete i zobaczymy co dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciukasy będzie dobrzeAle wczoraj przeżyłam szok, wcale nie czuje się na ciążę, tak jak poprzednim razem. Nie wiem. Ide w pon na druga bete i zobaczymy co dalej
Ale wam zazdroszczę tego czekania, obyście zobaczymy 2 magiczne kreseczkiJa niby 6 dpo i też czasami mnie tam coś pociagnie
Ja chce tylko końca tego cyklu w tym cyklu na nic nie liczę, chce żeby się skończył, i wszystko jedno mi jak ma się skończyćAle wam zazdroszczę tego czekania, obyście zobaczymy 2 magiczne kreseczki
Ja też chcę żeby mój sie juz skończył, bo nie za bardzo pokladam w nim nadzieję [emoji38]Ja chce tylko końca tego cyklu[emoji6] w tym cyklu na nic nie liczę, chce żeby się skończył, i wszystko jedno mi jak [emoji28] ma się skończyć [emoji16][emoji38]
Ja w sumie już sama nie wiem czego chcę cieszę się że starania były, że dobrze się czujemy, ale w kraju się coraz gorzej dzieje, może faktycznie lepiej odpuścić aż sytuacja z koroną się nie poprawi?Ja też chcę żeby mój sie juz skończył, bo nie za bardzo pokladam w nim nadzieję [emoji38]
Ja też jakoś w swoj nie wierzęJa też chcę żeby mój sie juz skończył, bo nie za bardzo pokladam w nim nadzieję [emoji38]
Sama się zastanawiam czy w kolejnym cyklu zawiesić starania. Boję się, że będzie problem z opieką medyczną w razie W. Już jest dostęp mega ograniczony.[emoji848]Ja w sumie już sama nie wiem czego chcę [emoji849] cieszę się że starania były, że dobrze się czujemy, ale w kraju się coraz gorzej dzieje, może faktycznie lepiej odpuścić aż sytuacja z koroną się nie poprawi? [emoji848][emoji17]
Dokładnie, a będzie jeszcze gorzej...Sama się zastanawiam czy w kolejnym cyklu zawiesić starania. Boję się, że będzie problem z opieką medyczną w razie W. Już jest dostęp mega ograniczony.[emoji848]
Nie wiem jak w reszcie kraju ale u mnie służba zdrowia jest już kompletnie sparaliżowana. Szpital zamknięty a do ośrodka zdrowia dzwoni się niekiedy po 300 razy i się człowiek nie dodzwoni. Człowiek jest zostawiony sam sobie i nikt nie pomoże gdyby coś się działo. [emoji2370]Dokładnie, a będzie jeszcze gorzej...
A jak przez najbliższy rok się nie poprawi to będziesz czekać? Ja myślę,że nie ma co przerywać starań, tylko żyć normalnie, nauczyć się żyć z tym zagrożeniem i tyle.Ja w sumie już sama nie wiem czego chcę cieszę się że starania były, że dobrze się czujemy, ale w kraju się coraz gorzej dzieje, może faktycznie lepiej odpuścić aż sytuacja z koroną się nie poprawi?