reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Duża ta beta, szok.
Odnośnie tego mam pytanie do innych dziewczyn.
Czy nie mogło być tak, że po poronieniu utrzymywała się nadal beta z poprzedniej ciąży (bo tak szybko nie spada) i znowu jest się w ciąży i tak jakby dodatkowa beta?
Ale wczoraj przeżyłam szok, wcale nie czuje się na ciążę, tak jak poprzednim razem. Nie wiem. Ide w pon na druga bete i zobaczymy co dalej

Ja odstawiłam tabletki po 5-ciu latach pod koniec lipca. I też liczyłam na szybką ciążę, ale chyba się nie zapowiada. :) Dziś (bo już po północy) mam planowany termin miesiączki i... Właśnie zaczęłam plamić. :( Czyli dziś w dzień lub jutro się rozkręci i będzie @ ... Także zaczyna mi się czwarty cykl starań. 😊 Fajnie by było na święta mieć już prezent pod choinkę w postaci dobrej wiadomości. 🤞
Tez tak bardzo bym chciała na święta... ale w takim razie czuje teraz ze nie jestem sama, trzymam za Ciebie kciuki ❤️ I czekamy i się staramy

Duża ta beta, szok.
Odnośnie tego mam pytanie do innych dziewczyn.
Czy nie mogło być tak, że po poronieniu utrzymywała się nadal beta z poprzedniej ciąży (bo tak szybko nie spada) i znowu jest się w ciąży i tak jakby dodatkowa beta?
Ja robiłam betę okolo 10 października prawie miesiąc po zabiegu i miałam 7 z czymś. Za 3 dni przyszła miesiączka, także spadła na pewno. To jest nowa beta.

reklama
Do góry