blanny
Fanka BB :)
I ja też witam w 1 dcWitam się w 1 dc [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja też witam w 1 dcWitam się w 1 dc [emoji3]
Będzie dobrze może jeszcze masz niedowierzanie i wyparcie myślę, że wkrótce minie i będziesz się już w pełni cieszyć ciążą!Ale wczoraj przeżyłam szok, wcale nie czuje się na ciążę, tak jak poprzednim razem. Nie wiem. Ide w pon na druga bete i zobaczymy co dalej
I ja też witam w 1 dc
Ale wczoraj przeżyłam szok, wcale nie czuje się na ciążę, tak jak poprzednim razem. Nie wiem. Ide w pon na druga bete i zobaczymy co dalej
Tez tak bardzo bym chciała na święta... ale w takim razie czuje teraz ze nie jestem sama, trzymam za Ciebie kciuki I czekamy i się staramyJa odstawiłam tabletki po 5-ciu latach pod koniec lipca. I też liczyłam na szybką ciążę, ale chyba się nie zapowiada. Dziś (bo już po północy) mam planowany termin miesiączki i... Właśnie zaczęłam plamić. Czyli dziś w dzień lub jutro się rozkręci i będzie @ ... Także zaczyna mi się czwarty cykl starań. Fajnie by było na święta mieć już prezent pod choinkę w postaci dobrej wiadomości.
Ja robiłam betę okolo 10 października prawie miesiąc po zabiegu i miałam 7 z czymś. Za 3 dni przyszła miesiączka, także spadła na pewno. To jest nowa beta.Duża ta beta, szok.
Odnośnie tego mam pytanie do innych dziewczyn.
Czy nie mogło być tak, że po poronieniu utrzymywała się nadal beta z poprzedniej ciąży (bo tak szybko nie spada) i znowu jest się w ciąży i tak jakby dodatkowa beta?
Wszystkie się już tutaj umówiłyśmy, że robimy sobie prezent na święta więc sporo nas [emoji6]Tez tak bardzo bym chciała na święta... ale w takim razie czuje teraz ze nie jestem sama, trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590] I czekamy i się staramy
Super, ze jesteście czytałam Was już jakiś czas ale dopiero teraz odważyłam się założyć konto i napisac. Miło mieć w kimś wsparcieWszystkie się już tutaj umówiłyśmy, że robimy sobie prezent na święta więc sporo nas [emoji6]