reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak. Do soboty. W sobote mi zrobia na jakim wiekszym usg.
Jestem pewna, że w sobotę zobaczysz dobrze schowany piękny zarodeczek. Co do wieku ciąży to nie ma co gdybac bo wszystkie doskonale wiemy, że różne rzeczy mogły się stać i owu mogła być dużo dużo później, do zagniezdzania też mogło dojść późno. Organizm kobiety nigdy nie działa książkowo, każdy jest inny i każdy inaczej na wszystko reaguje. Teraz najważniejsze żebyś przestała się stresować, bo stres w ciąży jest bardzo szkodliwy. Może im mniej stresu tym mniej plamień, kto wie[emoji6]

Dziewczyny są dwie kreski! Ale na dwóch testach po jednej😂 niestety się nie mylilam, dziś 38 dc (przy mniej więcej 29 dn cyklach) a @ nie ma. Zrobiłam dwa testy dla pewności i oba negatywne, więc muszę zacząć swoją przygodę z badaniami, bo coś jest nie tak :(
Długo się starasz?
Świetnie zaczęłaś wpis🤣 rozbawiło mnie to 🤣

Dziewczyny są dwie kreski! Ale na dwóch testach po jednej[emoji23] niestety się nie mylilam, dziś 38 dc (przy mniej więcej 29 dn cyklach) a @ nie ma. Zrobiłam dwa testy dla pewności i oba negatywne, więc muszę zacząć swoją przygodę z badaniami, bo coś jest nie tak :(

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ej a może przesunęła Ci się owu z jakiegoś powodu. Jestem w podobnej sytuacji, 36dc a cykle zwykle 29 dniowe, ale owu miałam dopiero 23-24dc [emoji2368] byłam przeziębiona wcześniej, może dlatego [emoji2368]

reklama
Do góry