Silence85
Fanka BB :)
Tak beta przyrasta prawidłowo. W poniedziałek byla 878,100 wczo4aj 2009To endometrium. Jeszcze dopytam czy robiłaś bete? Sprawdzałaś przyrost?? Wg tego Twoja beta jest tylko 2000.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak beta przyrasta prawidłowo. W poniedziałek byla 878,100 wczo4aj 2009To endometrium. Jeszcze dopytam czy robiłaś bete? Sprawdzałaś przyrost?? Wg tego Twoja beta jest tylko 2000.
Tak beta przyrasta prawidłowo. W poniedziałek byla 878,100 wczo4aj 2009
No to ja Ci mówię ze właśnie przechodzę taki cykl i sprawdzałam i potwierdzalam wystąpienie owulacji, wiec może to nie tak, ze coś u Ciebie nie tak [emoji3526][emoji3526] zazdroszczę, masz kryzys 3cs za sobą [emoji16][emoji16][emoji16]
No wlasnie to mnie martwi. Nie bylo. Dlatego lekarz prowadzący skierował mnie do szpitala. A ci w szpitalu cos tam widzieli i powiedział jeden ze z usg wychodzi 2 lub 3 tydzien. Co mi sie w głowie nie miesci. Ale gdybac juz nie bede, bo jestem tym zmeczona bardzo. Poczekam do soboty.A był pęcherzyk w macicy?? Nic nie ma na opisie na ten temat. Jeśli przyrasta prawidłowo to spokojnie, 2000 to mała beta. Zarodek pojawia się później
No wlasnie to mnie martwi. Nie bylo. Dlatego lekarz prowadzący skierował mnie do szpitala. A ci w szpitalu cos tam widzieli i powiedział jeden ze z usg wychodzi 2 lub 3 tydzien. Co mi sie w głowie nie miesci. Ale gdybac juz nie bede, bo jestem tym zmeczona bardzo. Poczekam do soboty.
Kochana spokojnieOkaze sie w sobotę. Maja zrobić usg na lepszym sprzęcie
O dziekuje. Ci lekarze dzis dali mi nadzieję. Ale ja wole jeszcze sie nie nastawiaćKochana spokojnie
Ja ostatni okres zaczelam 28 sierpnia, owulacje według moich wyliczeń była 28 września, testy wyszły dopiero 10 października. No i na pierwszym usg przecież też lekarz, że to może pozamaciczna itp bo to powinien być już 7 tydzień ale tydzień później usg pokazało mały pęcherzyk, ale ledwo widoczny, a za kolejny tydzień czyli wczoraj już początki płodu. Na to lekarz powiedział "widzi Pani tydzień różnicy, to jest natura" i jest wszystko w porządku. Fakt od samego początku moja beta była o wiele wyższa niż twoja, ale nie trać nadziei, bo u mnie 2 tygodnie po zapłodnieniu praktycznie nic nie było widać. Trzymaj się kochana