Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, nie monitoruje owu więc nawet nie wiem czy była, albo kiedy zobaczymy jak nie przyjdzie to idę do gina a jak przyjdzie to i tak się wybiorę tylko później. Zeby te zajście w ciążę było tak łatwe jak to się myślało chociażby w liceum[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ej a może przesunęła Ci się owu z jakiegoś powodu. Jestem w podobnej sytuacji, 36dc a cykle zwykle 29 dniowe, ale owu miałam dopiero 23-24dc [emoji2368] byłam przeziębiona wcześniej, może dlatego [emoji2368]
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Okej to masz jeszcze czas na badania dopiero 4 cykl starań, relax choć oczywiście chcesz się zbadać to to zróbHaha i o to chodzi 4 cykl negatyw
coca
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, nie monitoruje owu więc nawet nie wiem czy była, albo kiedy [emoji849] zobaczymy jak nie przyjdzie to idę do gina a jak przyjdzie to i tak się wybiorę tylko później. Zeby te zajście w ciążę było tak łatwe jak to się myślało chociażby w liceum [emoji23]
No to ja Ci mówię ze właśnie przechodzę taki cykl i sprawdzałam i potwierdzalam wystąpienie owulacji, wiec może to nie tak, ze coś u Ciebie nie tak [emoji3526][emoji3526] zazdroszczę, masz kryzys 3cs za sobą [emoji16][emoji16][emoji16]
Silence85
No mozliwe. Bylam chora.[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ej a może przesunęła Ci się owu z jakiegoś powodu. Jestem w podobnej sytuacji, 36dc a cykle zwykle 29 dniowe, ale owu miałam dopiero 23-24dc [emoji2368] byłam przeziębiona wcześniej, może dlatego [emoji2368]
Ale mówisz że wyszedł Ci pozytywny test dwa tygodnie temu?? To już powinno być widać zarodek w tej chwili.
Ogólnie nie ma czegoś takiego jak 2 czy 3 tydzień ciąży ponieważ liczy się tygodnie od 1 dnia okresu a więc w dniu okresu, zakładając cykle 28 dniowe, jest już skończony 4 tydzień ciąży. Jeżeli robiłaś test w dniu okresu (przepraszam ale nie znam Twojej historii dokładnie) to dzisiaj po dwóch tygodniach skończyłaś już 6 tydzień. Powinien być pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek, ewentualnie jeszcze bez bijącego serduszka. Przepraszam ale bezpośredniość ale poszłabym do innego lekarza lub szpitala.
Ogólnie nie ma czegoś takiego jak 2 czy 3 tydzień ciąży ponieważ liczy się tygodnie od 1 dnia okresu a więc w dniu okresu, zakładając cykle 28 dniowe, jest już skończony 4 tydzień ciąży. Jeżeli robiłaś test w dniu okresu (przepraszam ale nie znam Twojej historii dokładnie) to dzisiaj po dwóch tygodniach skończyłaś już 6 tydzień. Powinien być pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek, ewentualnie jeszcze bez bijącego serduszka. Przepraszam ale bezpośredniość ale poszłabym do innego lekarza lub szpitala.
No mozliwe. Bylam chora.
Carry88
Moderator
Nie wiem co to to E-12
Sądzę, że endometrium.
To endometrium. Jeszcze dopytam czy robiłaś bete? Sprawdzałaś przyrost?? Wg tego Twoja beta jest tylko 2000.
Nie wiem co to to E-12
HeraUnique
Ale przyrasta. To nie jest jej pierwsza beta i przyrasta prawidłowo.To endometrium. Jeszcze dopytam czy robiłaś bete? Sprawdzałaś przyrost?? Wg tego Twoja beta jest tylko 2000.
reklama
Silence85
Tak. Wiem ze tak powinno byc. Dlatego lekarz podejrzewal pozamaciczna. A ci w szpitalu stwierdzili ze ciaza młodsza niz z OMAle mówisz że wyszedł Ci pozytywny test dwa tygodnie temu?? To już powinno być widać zarodek w tej chwili.