reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ej a może przesunęła Ci się owu z jakiegoś powodu. Jestem w podobnej sytuacji, 36dc a cykle zwykle 29 dniowe, ale owu miałam dopiero 23-24dc [emoji2368] byłam przeziębiona wcześniej, może dlatego [emoji2368]
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, nie monitoruje owu więc nawet nie wiem czy była, albo kiedy 🙄 zobaczymy jak nie przyjdzie to idę do gina a jak przyjdzie to i tak się wybiorę tylko później. Zeby te zajście w ciążę było tak łatwe jak to się myślało chociażby w liceum 😂

reklama
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, nie monitoruje owu więc nawet nie wiem czy była, albo kiedy [emoji849] zobaczymy jak nie przyjdzie to idę do gina a jak przyjdzie to i tak się wybiorę tylko później. Zeby te zajście w ciążę było tak łatwe jak to się myślało chociażby w liceum [emoji23]

No to ja Ci mówię ze właśnie przechodzę taki cykl i sprawdzałam i potwierdzalam wystąpienie owulacji, wiec może to nie tak, ze coś u Ciebie nie tak [emoji3526][emoji3526] zazdroszczę, masz kryzys 3cs za sobą [emoji16][emoji16][emoji16]

Ale mówisz że wyszedł Ci pozytywny test dwa tygodnie temu?? To już powinno być widać zarodek w tej chwili.
Ogólnie nie ma czegoś takiego jak 2 czy 3 tydzień ciąży ponieważ liczy się tygodnie od 1 dnia okresu a więc w dniu okresu, zakładając cykle 28 dniowe, jest już skończony 4 tydzień ciąży. Jeżeli robiłaś test w dniu okresu (przepraszam ale nie znam Twojej historii dokładnie) to dzisiaj po dwóch tygodniach skończyłaś już 6 tydzień. Powinien być pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek, ewentualnie jeszcze bez bijącego serduszka. Przepraszam ale bezpośredniość ale poszłabym do innego lekarza lub szpitala.
No mozliwe. Bylam chora.

Nie wiem co to to E-12
IMG_20201029_125310.jpg

reklama
Ale mówisz że wyszedł Ci pozytywny test dwa tygodnie temu?? To już powinno być widać zarodek w tej chwili.
Ogólnie nie ma czegoś takiego jak 2 czy 3 tydzień ciąży ponieważ liczy się tygodnie od 1 dnia okresu a więc w dniu okresu, zakładając cykle 28 dniowe, jest już skończony 4 tydzień ciąży. Jeżeli robiłaś test w dniu okresu (przepraszam ale nie znam Twojej historii dokładnie) to dzisiaj po dwóch tygodniach skończyłaś już 6 tydzień. Powinien być pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek, ewentualnie jeszcze bez bijącego serduszka. Przepraszam ale bezpośredniość ale poszłabym do innego lekarza lub szpitala.
Tak. Wiem ze tak powinno byc. Dlatego lekarz podejrzewal pozamaciczna. A ci w szpitalu stwierdzili ze ciaza młodsza niz z OM

Do góry