reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak. Do soboty. W sobote mi zrobia na jakim wiekszym usg.
Jestem pewna, że w sobotę zobaczysz dobrze schowany piękny zarodeczek. Co do wieku ciąży to nie ma co gdybac bo wszystkie doskonale wiemy, że różne rzeczy mogły się stać i owu mogła być dużo dużo później, do zagniezdzania też mogło dojść późno. Organizm kobiety nigdy nie działa książkowo, każdy jest inny i każdy inaczej na wszystko reaguje. Teraz najważniejsze żebyś przestała się stresować, bo stres w ciąży jest bardzo szkodliwy. Może im mniej stresu tym mniej plamień, kto wie[emoji6]

Dziewczyny są dwie kreski! Ale na dwóch testach po jednej😂 niestety się nie mylilam, dziś 38 dc (przy mniej więcej 29 dn cyklach) a @ nie ma. Zrobiłam dwa testy dla pewności i oba negatywne, więc muszę zacząć swoją przygodę z badaniami, bo coś jest nie tak :(
Długo się starasz?
Świetnie zaczęłaś wpis🤣 rozbawiło mnie to 🤣

Dziewczyny są dwie kreski! Ale na dwóch testach po jednej[emoji23] niestety się nie mylilam, dziś 38 dc (przy mniej więcej 29 dn cyklach) a @ nie ma. Zrobiłam dwa testy dla pewności i oba negatywne, więc muszę zacząć swoją przygodę z badaniami, bo coś jest nie tak :(

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ej a może przesunęła Ci się owu z jakiegoś powodu. Jestem w podobnej sytuacji, 36dc a cykle zwykle 29 dniowe, ale owu miałam dopiero 23-24dc [emoji2368] byłam przeziębiona wcześniej, może dlatego [emoji2368]

reklama
Do góry