krasulkaa
Fanka BB :)
Teraz główka do góry chodź mówi się to łatwo z tym czekaniem. Jesteśmy dobrej mysliCieszę się, ze tu jestem. Jesteście dla mnie mega wsparciem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz główka do góry chodź mówi się to łatwo z tym czekaniem. Jesteśmy dobrej mysliCieszę się, ze tu jestem. Jesteście dla mnie mega wsparciem
Strasznie się cieszę [emoji16] [emoji16] [emoji16]Cieszę się, ze tu jestem. Jesteście dla mnie mega wsparciem [emoji3590]
Jestem pewna, że w sobotę zobaczysz dobrze schowany piękny zarodeczek. Co do wieku ciąży to nie ma co gdybac bo wszystkie doskonale wiemy, że różne rzeczy mogły się stać i owu mogła być dużo dużo później, do zagniezdzania też mogło dojść późno. Organizm kobiety nigdy nie działa książkowo, każdy jest inny i każdy inaczej na wszystko reaguje. Teraz najważniejsze żebyś przestała się stresować, bo stres w ciąży jest bardzo szkodliwy. Może im mniej stresu tym mniej plamień, kto wie[emoji6]Tak. Do soboty. W sobote mi zrobia na jakim wiekszym usg.
Trzymaj się kochana..Nie załamuj się,masz NasCzekam na wyniki testu i przyjęcie do szpitala. Powiem wam ze już wysiadam. Psychicznie i fizycznie.
Suuuperr.Będzie dobrzeCzekam na wyniki testu
Tak zrobie. Dzis sie cieszę, ze to w bliznie po cc jest ok.
Długo się starasz?Dziewczyny są dwie kreski! Ale na dwóch testach po jednej niestety się nie mylilam, dziś 38 dc (przy mniej więcej 29 dn cyklach) a @ nie ma. Zrobiłam dwa testy dla pewności i oba negatywne, więc muszę zacząć swoją przygodę z badaniami, bo coś jest nie tak
Dziewczyny są dwie kreski! Ale na dwóch testach po jednej[emoji23] niestety się nie mylilam, dziś 38 dc (przy mniej więcej 29 dn cyklach) a @ nie ma. Zrobiłam dwa testy dla pewności i oba negatywne, więc muszę zacząć swoją przygodę z badaniami, bo coś jest nie tak
Haha i o to chodzi 4 cykl negatywDługo się starasz?
Świetnie zaczęłaś wpis rozbawiło mnie to