reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Podobno czasami przy owu może wystąpić delikatne plamienie 🤔 a temp mierzysz?
Tak ale miałam już nie mierzyć i zaczelam od 6 dc
95AEEA4C-14D9-4AB0-B148-9222D8034587.png
E181CFDC-00E9-453A-AAAE-08D79703631B.jpeg

EDIT:
właśnie pojawił się wodnisty rozciagliwy śluz, jeszcze się rwie ale widać się zbliża owulacja. Pierwszy raz mi się zdarza ze mam dwa dni plamienie / zabarwionego śluzu w dniu owulacji, aż spanikowalam

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ❤️ przyszłam się zameldowac. Nadal w zawieszeniu. Nadal plamie. Głupie myśli mnie naszly by odstawić dhupaston. Bo skoro plamie to coś jest nie tak. Po co na siłę to utrzymywać. 🤷‍♀️ Walnijcie mnie w łeb. To chyba przez to co się w Polsce dzieje.
Hej kochana. Obserwuję Twoją historie i tak mocno Ci kibicuje.. Oby wszystko było dobrze. Dużo odpoczywaj. Trzymam kciukasy ❤️❤️❤️🤞🤞🤞

Breaking bed obejrzałam już dawno.. pozostałych nie więc chętnie zerkne. 🙂A książkę jak najbardziej możesz mi coś polecić.. nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, tylko nie przepadam za fantasy.. poleć coś co zapadło Ci w pamięć :)
Oj wiele mam takich, ostatnio przeczytałam „Prosta sprawa” W. Chmielarza, akcja toczy się szybko i książka wciąga ;) jego książka „Żmijowisko” też super; „Moja doskonała żona” S. Downing- również wciąga, historia o niby zwykłym małżeństwie, które jednak jest niecodzienne. Na wakacjach czytałam serię Edyty Świętek „Spacer Aleją róż”- to taka saga rodzinna z akcją na przestrzeni lat, ja lubię takie opowieści, stąd też mogę polecić „Stulecie Winnych”.

Oj wiele mam takich, ostatnio przeczytałam „Prosta sprawa” W. Chmielarza, akcja toczy się szybko i książka wciąga ;) jego książka „Żmijowisko” też super; „Moja doskonała żona” S. Downing- również wciąga, historia o niby zwykłym małżeństwie, które jednak jest niecodzienne. Na wakacjach czytałam serię Edyty Świętek „Spacer Aleją róż”- to taka saga rodzinna z akcją na przestrzeni lat, ja lubię takie opowieści, stąd też mogę polecić „Stulecie Winnych”.

[mention]Mystriousmc [/mention] Jeśli lubisz kryminały ale takie z perspektywy antropologa sądowego (dla niektórych opisy mogą być mniej lub bardziej „mocne”) to bardzo przyjemnie mi się czytało serie Dr David Hunter. Mnie wciągało, ale ja takie dziwne klimaty lubię [emoji16][emoji23]

Tak ale miałam już nie mierzyć i zaczelam od 6 dcZobacz załącznik 1192325Zobacz załącznik 1192326

EDIT:
właśnie pojawił się wodnisty rozciagliwy śluz, jeszcze się rwie ale widać się zbliża owulacja. Pierwszy raz mi się zdarza ze mam dwa dni plamienie / zabarwionego śluzu w dniu owulacji, aż spanikowalam
Po temperaturze widać, że jeszcze przed owu. Choć nie lubię takich wykresów interpretować 😉 a plamienie może być do 4 dni (przed/w trakcie/I po owu) . Także spokojnie 😊

[mention]Mystriousmc [/mention] Jeśli lubisz kryminały ale takie z perspektywy antropologa sądowego (dla niektórych opisy mogą być mniej lub bardziej „mocne”) to bardzo przyjemnie mi się czytało serie Dr David Hunter. Mnie wciągało, ale ja takie dziwne klimaty lubię [emoji16][emoji23]
Uwielbiam kryminały, moje pierwsze dawno temu to była saga Millenium Stiega Larssona ❤️

reklama
Do góry