klikasz tutaj gdzie zaznaczyłam na niebiesko a potem „manual” i wpisujesz a ja to korzystam z trzech aplikacjiŻe tak się wtrace jak wprowadzasz temperaturę że wykres ci się rysuje. Ja wprowadzam dziennie ale nie ma nigdzie wykresu namalowanego.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
No to ja robię tak dziennie i nie ma wykresu temperaturyklikasz tutaj gdzie zaznaczyłam na niebiesko a potem „manual” i wpisujesz a ja to korzystam z trzech aplikacji [emoji4]
Zobacz załącznik 1191892
młoda1994
Zerknij proszęJeszcze sprawdz, czy masz zaznaczone w filtrach w zakładce „wykres” Zobacz załącznik 1191894
młoda1994
Zmieniłam. Ale chyba wykres mi nie wyjdzie jak wpisywałam temperaturę F °W ustawieniach zmień sobie temp. na stopnie Celsjusza Zobacz załącznik 1191902
klikasz tutaj gdzie zaznaczyłam na niebiesko a potem „manual” i wpisujesz a ja to korzystam z trzech aplikacji [emoji4]
Zobacz załącznik 1191892
Ja tez korzystam z trzech [emoji41][emoji41] chyba po takim czasie ro normalne ze mam swoje ulubione [emoji23]
CzarnaMamba21
Na kogoś trzeba było głosować, poza tym skąd mielibyśmy wiedzieć jakie mają poglądy? Przy zbliżających się wyborach każdy wchodzi w dupe, a nie mówią dokładnie co chcą robić. Takie gadanie jest bez sensu
Ze tak krótko skomentuje ... sami sie nie wybrali...[emoji31] ciemnogród to nie tylko rządzący to ich elektorat to wyborcy...
reklama