Ze tak krótko skomentuje ... sami sie nie wybrali... ciemnogród to nie tylko rządzący to ich elektorat to wyborcy...Ja chce mieć wybór, każdy powinien mieć, miał być wolny kraj, a go nie ma, bo ludzie na to pozwalają i każą nam rodzic dzieci nawet, które nie przeżyją.
reklama
Mystriousmc
Fanka BB :)
Wiem, robię wszystko jak mowisz.. codziennie po przebudzeniu codziennie o 8 mierze doustnie, niestety termometr nie ma dwóch miejsc po przecinku.. tak już znam tą apke zacznę używać od przyszłego cyklu, o ile będzie potrzeba to pierwszy cykl z mierzeniem więc wiem że ciężko tu coś powiedziećA jak mierzysz temperaturę? Musisz to robić o tej samej porze, w tym samym miejscu, najlepiej termometrem z dwoma miejscami po przecinku, po przynajmniej trzech godzinach snu. Żeby potwierdzić owulację, temp musi skoczyć o przynajmniej 0,2 i potem utrzymać się. Mi w tym cyklu dwie aplikacje potwierdziły owulację, a wygląda to tak: (aplikacja to Premom, linia czerwona to lh) Zobacz załącznik 1191884
Mystriousmc
No trudno w następnym miesiącu lepiej się przyloze do tego, może popełniłam trochę błędów no nie wiem.. wydaje mi się że robiłam wszystko tak jak wskazane jest. Ale tak jak mówisz po jednym cyklu nic nie da się powiedzieć..Cykl jest spalony. Jeśli miałabym patrzeć na temp, to uznaje, że w większości wynosiła 36,5,wiec jeśli miałabym uznać skok owu, to wyższe musiałby mieć minimum 36,7. Ale i tak nie da się z tego nic wyczytać
młoda1994
Że tak się wtrace jak wprowadzasz temperaturę że wykres ci się rysuje. Ja wprowadzam dziennie ale nie ma nigdzie wykresu namalowanego.A jak mierzysz temperaturę? Musisz to robić o tej samej porze, w tym samym miejscu, najlepiej termometrem z dwoma miejscami po przecinku, po przynajmniej trzech godzinach snu. Żeby potwierdzić owulację, temp musi skoczyć o przynajmniej 0,2 i potem utrzymać się. Mi w tym cyklu dwie aplikacje potwierdziły owulację, a wygląda to tak: (aplikacja to Premom, linia czerwona to lh) Zobacz załącznik 1191884
HeraUnique
Pamiętaj, żeby mierzyć o tej samej godzinie (ja mierze 7/8 ale znam na tyle swoją temp, że jest taka sama o tych godzinach) minimum po 3h snu, przed wstaniem z łóżka ja używam termometru zwykłego elektronicznego, z jednym miejscem po przecinku i jest ok mierzyć musisz albo w pochwie albo pod językiem. Ważne żeby była śluzówka, i zawsze w tym samym miejscuNo trudno w następnym miesiącu lepiej się przyloze do tego, może popełniłam trochę błędów no nie wiem.. wydaje mi się że robiłam wszystko tak jak wskazane jest. Ale tak jak mówisz po jednym cyklu nic nie da się powiedzieć..
HeraUnique
A czy Ty nie korzystasz z flo?Że tak się wtrace jak wprowadzasz temperaturę że wykres ci się rysuje. Ja wprowadzam dziennie ale nie ma nigdzie wykresu namalowanego.
młoda1994
Tak korzystam z flo i a premom [emoji1787]A czy Ty nie korzystasz z flo?
HeraUnique
Na wypasie ja bym zwariowała z 2 aplikacjamiTak korzystam z flo i a premom [emoji1787]
młoda1994
Ja się tym rajcuje [emoji1787][emoji1787]Na wypasie [emoji23] ja bym zwariowała z 2 aplikacjami [emoji33]
reklama
Mystriousmc
O kurcze wiesz co ja mierzyłam w ustach ale nie pod językiem.. może to miało takie znaczenie nie wiedziałam że tak trzebaPamiętaj, żeby mierzyć o tej samej godzinie (ja mierze 7/8 ale znam na tyle swoją temp, że jest taka sama o tych godzinach) minimum po 3h snu, przed wstaniem z łóżka ja używam termometru zwykłego elektronicznego, z jednym miejscem po przecinku i jest ok mierzyć musisz albo w pochwie albo pod językiem. Ważne żeby była śluzówka, i zawsze w tym samym miejscu
Kto pyta nie błądzi.. jak widać są osoby które lepiej się znajdą i zawsze coś podpowiecie, dzięki za rady, będę się stosować