reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Na początek chciałam się z Wami przywitać. Jestem Ola mam 29 lat i jestem mamą 11 letniego Rysia. Długo czekałam aby móc zdecydować się o starania o drugie dziecko. Na szczęście ten czas nadszedł i wszystko już w rękach Boga. Niestety mam problem na dzień dobry: nie miesiączkuję przez leki, które przyjmowałam. Za kilka dni mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że coś zaradzi, a póki co próbuje domowych sposobów. Piję herbatkę z kwiatu czarnej malwy i dziurawca, stosuje ciepłe okłady. Mam nadzieję, że wkrótce ureguluje cykl i będę mogła zacząć starania o młodsze rodzeństwo dla synka. :) Czy któraś z Was miała podobne problemy z okresem?

Na początek chciałam się z Wami przywitać. Jestem Ola mam 29 lat i jestem mamą 11 letniego Rysia. Długo czekałam aby móc zdecydować się o starania o drugie dziecko. Na szczęście ten czas nadszedł i wszystko już w rękach Boga. Niestety mam problem na dzień dobry: nie miesiączkuję przez leki, które przyjmowałam. Za kilka dni mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że coś zaradzi, a póki co próbuje domowych sposobów. Piję herbatkę z kwiatu czarnej malwy i dziurawca, stosuje ciepłe okłady. Mam nadzieję, że wkrótce ureguluje cykl i będę mogła zacząć starania o młodsze rodzeństwo dla synka. :) Czy któraś z Was miała podobne problemy z okresem?
Witaj [emoji2320]

Ale nie miałaś okresu przez leki? Odstawiłas leki czy bierzesz dalej?

QUOTE="Silence85, post: 20236317, member: 199435"]
Ja właśnie zaczęłam plamic. Więc nic z tego chyba nie będzie. 5 dzień spóźnienia @ plamienia maja kolor dziwny, coś jak cappuccino. Dziś już nikt mnie nie przyjmie. Jutro rano mam wizyte😢😭
[/QUOTE]
Nie martw się odrazu ja w tamtym tygodniu miałam taką samą sytuacje z tym że u mnie zaczęło się od skrzepu krwi pozniej dzień przerwy i plamienie polecialam odrazu do gina kazał bete zrobić i odpoczywać po 48h powtórzyć i jak bedzie przyrost to przyjść do niego spowrotem, byłam w poniedziałek wypisał leki i od wczoraj zero plamienia, a plamiłam od czwartku do wczoraj. Także myśl pozytywnie musi być dobrze. Oczywiście do lekarza idź 😘

Witam się w 28 dc 🤗 Temperatura 37,2.
Jutro 2 termin @ Miałyście zrobić wysyp dwóch kresek, więc czekam 😄

@Silence85 takie plamienie jest częste i zwykle niegroźne. Gorsze są różowe, źle wróżą. Życzę wytrwałości i wiary, żeby jutro było tylko po Twojej myśli, czyli dobrze!

Zakup sobie dodatkowo ovarin... Mi pomógł wyrównać hormony i zaczęłam tracić na wadze 😊😊 to ziołowe tabletki więc dodatkowo można brać 😉 a na IO dobry jest też berberys 😊 można kupić kapsułki z berberysem, to też ziołowe 😉

Bardzo dziękuję za podpowiedz,co prawda mieszkam w Niemczech ale zaraz poczytam o tych tabletkach i postaram się zamowic, berberys mam na ogrodku jako krzew,nie wiedziałam że sprawdza się tez w innych rolach poza ozdobną 🤣

reklama
QUOTE="Silence85, post: 20236317, member: 199435"]
Ja właśnie zaczęłam plamic. Więc nic z tego chyba nie będzie. 5 dzień spóźnienia @ plamienia maja kolor dziwny, coś jak cappuccino. Dziś już nikt mnie nie przyjmie. Jutro rano mam wizyte😢😭
Nie martw się odrazu ja w tamtym tygodniu miałam taką samą sytuacje z tym że u mnie zaczęło się od skrzepu krwi pozniej dzień przerwy i plamienie polecialam odrazu do gina kazał bete zrobić i odpoczywać po 48h powtórzyć i jak bedzie przyrost to przyjść do niego spowrotem, byłam w poniedziałek wypisał leki i od wczoraj zero plamienia, a plamiłam od czwartku do wczoraj. Także myśl pozytywnie musi być dobrze. Oczywiście do lekarza idź 😘
[/QUOTE]
Myślę pozytywnie, ale gdzieś z tyłu głowy wątpliwość. Co prawda tego śluzu nie ma jakoś dużo. Może faktycznie progesteron mam za niski. Mogłam też to sprawdzić. No nic jutro już wszystko będzie wiadomo.

Do góry