młoda1994
Fanka BB :)
Hej a leci po woli. Lepiej pisz co tam u ciebie?@młoda1994 hej kochana co tam u ciebie?[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej a leci po woli. Lepiej pisz co tam u ciebie?@młoda1994 hej kochana co tam u ciebie?[emoji16]
Mierzenie pod pachą nic nie daje. Do owu musi być śluzówka, dlatego mierzy się w pochwie albo pod językiem. Temperatura pod językiem zawsze jest wyższa niż ta pod pachą. Także temp pod pachą nic nie mówi ,
Ja o tym wiem, dlatego kupiłam sobie femometer i nim właśnie mierzę temp. rano w ustach. Nie chciałam mieszać wyników w apce i dlatego wieczorem sprawdziłam temp. zwykłym termometremMierzenie pod pachą nic nie daje. Do owu musi być śluzówka, dlatego mierzy się w pochwie albo pod językiem. Temperatura pod językiem zawsze jest wyższa niż ta pod pachą. Także temp pod pachą nic nie mówi ,
Hej a leci po woli. Lepiej pisz co tam u ciebie?
Ehh non stop pod górkę. Trzymam kciuki aby się w końcu udało. Już tyle lat czekasz na małą fasolkę.A u mnie wszystko się przesuwa teraz jestem na etapie oczekiwania na transfer może uda się pod koniec pazdziernika
Wiem [emoji16][emoji16][emoji16] ja globulki zaczynam od wtorku będę po owulacji więc może w listopadzie się uda [emoji3526] ale wiesiołek jest, wit c jest, inofem jest- coś jak ovarin, fertilman jest. Tylko maca brakuje [emoji16][mention]Sherlook [/mention] zobacz, jest szansa [emoji16]
Ja używam zwykły elektryczny, zawsze pod język. Nawet sprawdzenie pod pachą później noc nie daje nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie dobowe wahania temp są o 0,3 stopniaJa o tym wiem, dlatego kupiłam sobie femometer i nim właśnie mierzę temp. rano w ustach. Nie chciałam mieszać wyników w apce i dlatego wieczorem sprawdziłam temp. zwykłym termometrem
A ta maca to ma być proszek, korzeń, tabletki, syrop? Nie wiem co zamówić, pomocy!Wiem [emoji16][emoji16][emoji16] ja globulki zaczynam od wtorku będę po owulacji więc może w listopadzie się uda [emoji3526] ale wiesiołek jest, wit c jest, inofem jest- coś jak ovarin, fertilman jest. Tylko maca brakuje [emoji16]
Ja też pupa do góry ale Wiesiołek powodował u mnie ból brzuchaJa też w tym cyklu wiesiołek i zawsze pupa do góry po wszystkim, ale czytałam wnioski z eksperymentu na ten temat i wykazały, że to nie ma znaczenia, ale moim zdaniem nie zaszkodzi
Ehh non stop pod górkę. Trzymam kciuki aby się w końcu udało. Już tyle lat czekasz na małą fasolkę.