reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja używam zwykły elektryczny, zawsze pod język. Nawet sprawdzenie pod pachą później noc nie daje 🤷‍♀️ nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie dobowe wahania temp są o 0,3 stopnia
Mój zwykły ma tylko jedno miejsce po przecinku, więc jest bezużyteczny jeśli chodzi o monitorowanie cyklu, dlatego kupiłam femometer, jestem gadżeciarą, więc w to mi graj :D Tak jak pisałam, ja rano codziennie mierzę o tej samej porze w jamie ustnej.

reklama
Mój zwykły ma tylko jedno miejsce po przecinku, więc jest bezużyteczny jeśli chodzi o monitorowanie cyklu, dlatego kupiłam femometer, jestem gadżeciarą, więc w to mi graj :D Tak jak pisałam, ja rano codziennie mierzę o tej samej porze w jamie ustnej.
Dla mojej ginekolog jest bez różnicy czy termometr ma 2 miejsca czy 1 po przecinku. Mówi, że ważny jest wzrost o 0,2 cała reszta nie ma znaczenia dla niej 🤷‍♀️ no ale co lekarz to opinia 😏

To czekamy razem[emoji16] mam 5 zarodków i 5 prób więc któryś napewno zostanie że mna[emoji2958]
Kochana jak tylko się uda dawaj znać. Wiesz ze ci kibicuje od samego początku. Jesteś dzielna i podziwiam cię. Szacun dla ciebie za tyle lat walki. Będziesz świetna mama i napewno szczęśliwa.

Dam znać napewno. Do tej pory ci nie pisałam że nadal jakieś przeszkody bo po co zasmucac. I to że była punkcja i raz odwołali transfer później miał być na naturalnej owu która nie wystąpiła i znowu odwołali a teraz jestem wprowadzona w sztuczną menopauzę żeby się transfer odbył i oby wszystko było ok i do transferu doszło. Jutro mam wizytę zobaczymy co dalej[emoji846] ale jak już będę po to napisze odrazu i będziemy wspólnie oczekiwać na testowanie bo twoje wsparcie mi się bardzo przyda[emoji3590]
Kochana jak tylko się uda dawaj znać. Wiesz ze ci kibicuje od samego początku. Jesteś dzielna i podziwiam cię. Szacun dla ciebie za tyle lat walki. Będziesz świetna mama i napewno szczęśliwa.

Dam znać napewno. Do tej pory ci nie pisałam że nadal jakieś przeszkody bo po co zasmucac. I to że była punkcja i raz odwołali transfer później miał być na naturalnej owu która nie wystąpiła i znowu odwołali a teraz jestem wprowadzona w sztuczną menopauzę żeby się transfer odbył i oby wszystko było ok i do transferu doszło. Jutro mam wizytę zobaczymy co dalej[emoji846] ale jak już będę po to napisze odrazu i będziemy wspólnie oczekiwać na testowanie bo twoje wsparcie mi się bardzo przyda[emoji3590]
Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] kochana teraz się musi udać na 100% nie myślę w innych kategoriach.

Wiesz ja jestem znana z forum jako wredna zołza która nie potrafi wspierać tylko wszystko neguje krytykuje i agresywnie pisze swoje posty także twoje słowa są dla mnie ukojeniem mojego [emoji3590] jesteś w grupie nie wielu osób które uważają ze jestem "normalna" [emoji1787][emoji1787]

Ile czasu po transferze można robić test ciążowy? To jest na takiej samej zasadzie jak przy naturalnych staraniach?

reklama
Dla mnie jesteś ogromnym wsparciem i nigdy nic negatywnego od ciebie nie przeczytałam więc jeśli chodzi o moje zdanie to jesteś cudowna kobietka z ogromnym sercem do wspierania pomagania i życzliwa słowem[emoji3590]
Test wskazany po ok 12-14dpt ale te niecierpliwe to już robią od 8dpt ja taka odważna nie będę[emoji12] zrobię najwcześniej w 11dpt. No chyba że okres mnie wyprzedzi[emoji16]

Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] kochana teraz się musi udać na 100% nie myślę w innych kategoriach.

Wiesz ja jestem znana z forum jako wredna zołza która nie potrafi wspierać tylko wszystko neguje krytykuje i agresywnie pisze swoje posty także twoje słowa są dla mnie ukojeniem mojego [emoji3590] jesteś w grupie nie wielu osób które uważają ze jestem "normalna" [emoji1787][emoji1787]

Ile czasu po transferze można robić test ciążowy? To jest na takiej samej zasadzie jak przy naturalnych staraniach?

Do góry