Mój zwykły ma tylko jedno miejsce po przecinku, więc jest bezużyteczny jeśli chodzi o monitorowanie cyklu, dlatego kupiłam femometer, jestem gadżeciarą, więc w to mi graj Tak jak pisałam, ja rano codziennie mierzę o tej samej porze w jamie ustnej.Ja używam zwykły elektryczny, zawsze pod język. Nawet sprawdzenie pod pachą później noc nie daje nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie dobowe wahania temp są o 0,3 stopnia
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
To czekamy razem[emoji16] mam 5 zarodków i 5 prób więc któryś napewno zostanie że mna[emoji2958]
Musi się udać. Chcę zobaczyć u ciebie 2 piękne kreseczki na ciążowym. Już tyle czekam.
HeraUnique
Dla mojej ginekolog jest bez różnicy czy termometr ma 2 miejsca czy 1 po przecinku. Mówi, że ważny jest wzrost o 0,2 cała reszta nie ma znaczenia dla niej no ale co lekarz to opiniaMój zwykły ma tylko jedno miejsce po przecinku, więc jest bezużyteczny jeśli chodzi o monitorowanie cyklu, dlatego kupiłam femometer, jestem gadżeciarą, więc w to mi graj Tak jak pisałam, ja rano codziennie mierzę o tej samej porze w jamie ustnej.
HeraUnique
Pewnie można, po prostu suplement z korzeniem maca i tyle.Ooo to może i ja kupię a znacie dziewczyny pełna nazwę tego?? W aptece to można kupić??
młoda1994
Kochana jak tylko się uda dawaj znać. Wiesz ze ci kibicuje od samego początku. Jesteś dzielna i podziwiam cię. Szacun dla ciebie za tyle lat walki. Będziesz świetna mama i napewno szczęśliwa.To czekamy razem[emoji16] mam 5 zarodków i 5 prób więc któryś napewno zostanie że mna[emoji2958]
kolor nadzieji
Dam znać napewno. Do tej pory ci nie pisałam że nadal jakieś przeszkody bo po co zasmucac. I to że była punkcja i raz odwołali transfer później miał być na naturalnej owu która nie wystąpiła i znowu odwołali a teraz jestem wprowadzona w sztuczną menopauzę żeby się transfer odbył i oby wszystko było ok i do transferu doszło. Jutro mam wizytę zobaczymy co dalej[emoji846] ale jak już będę po to napisze odrazu i będziemy wspólnie oczekiwać na testowanie bo twoje wsparcie mi się bardzo przyda[emoji3590]
Kochana jak tylko się uda dawaj znać. Wiesz ze ci kibicuje od samego początku. Jesteś dzielna i podziwiam cię. Szacun dla ciebie za tyle lat walki. Będziesz świetna mama i napewno szczęśliwa.
młoda1994
Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] kochana teraz się musi udać na 100% nie myślę w innych kategoriach.Dam znać napewno. Do tej pory ci nie pisałam że nadal jakieś przeszkody bo po co zasmucac. I to że była punkcja i raz odwołali transfer później miał być na naturalnej owu która nie wystąpiła i znowu odwołali a teraz jestem wprowadzona w sztuczną menopauzę żeby się transfer odbył i oby wszystko było ok i do transferu doszło. Jutro mam wizytę zobaczymy co dalej[emoji846] ale jak już będę po to napisze odrazu i będziemy wspólnie oczekiwać na testowanie bo twoje wsparcie mi się bardzo przyda[emoji3590]
Wiesz ja jestem znana z forum jako wredna zołza która nie potrafi wspierać tylko wszystko neguje krytykuje i agresywnie pisze swoje posty także twoje słowa są dla mnie ukojeniem mojego [emoji3590] jesteś w grupie nie wielu osób które uważają ze jestem "normalna" [emoji1787][emoji1787]
Ile czasu po transferze można robić test ciążowy? To jest na takiej samej zasadzie jak przy naturalnych staraniach?
CzarnaMamba21
Ej. Bo nawet nie zależało od tego czy biorę antykoncepcyjne czy nie. No i nie wiem czy to hormony
Przyczyn oddawania zwiększonej ilości moczu w stosunku do przyjętych norm jest cała masa, od hormonalnych po przyziemne, np. dieta. Skoro się od ciąży zaczęło to może hormonalne.
reklama
kolor nadzieji
Dla mnie jesteś ogromnym wsparciem i nigdy nic negatywnego od ciebie nie przeczytałam więc jeśli chodzi o moje zdanie to jesteś cudowna kobietka z ogromnym sercem do wspierania pomagania i życzliwa słowem[emoji3590]
Test wskazany po ok 12-14dpt ale te niecierpliwe to już robią od 8dpt ja taka odważna nie będę[emoji12] zrobię najwcześniej w 11dpt. No chyba że okres mnie wyprzedzi[emoji16]
Test wskazany po ok 12-14dpt ale te niecierpliwe to już robią od 8dpt ja taka odważna nie będę[emoji12] zrobię najwcześniej w 11dpt. No chyba że okres mnie wyprzedzi[emoji16]
Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] kochana teraz się musi udać na 100% nie myślę w innych kategoriach.
Wiesz ja jestem znana z forum jako wredna zołza która nie potrafi wspierać tylko wszystko neguje krytykuje i agresywnie pisze swoje posty także twoje słowa są dla mnie ukojeniem mojego [emoji3590] jesteś w grupie nie wielu osób które uważają ze jestem "normalna" [emoji1787][emoji1787]
Ile czasu po transferze można robić test ciążowy? To jest na takiej samej zasadzie jak przy naturalnych staraniach?