reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ale miałaś przeczucie, że to ciąża czy że jednak okres idzie? 😁
Szczerze to myślałam że okres. Miałam lekkie plamienia, ale zawsze mam je też przed miesiączką 😁 dopiero jak się plamienie uspokoiło i miesiączką w terminie nie przyszła, piersi dalej bolały to zapadła decyzja o testowaniu 😁 to był mój pierwszy cykl starań o dziecko więc tym bardziej nie spodziewałam się że od razu się uda. Niestety zakończyło się poronieniem jednak myślę, że była to wskazówka, że mogę zajść w ciążę także jestem dobrej myśli. W tym miesiącu będziemy się starać oby z dobrym efektem 😁

reklama
Cześć dziewczyny, chętnie dołączę do rozmowy. Również staramy się z mężem o dziecko już 6 miesiąc, na chwile obecna mam dostać @ 18.10. Czekam z niecierpliwością, aczkolwiek już mnie korci zakupić test i go zrobić. Myśle ze gdybym była w ciąży, test na typ etapie wyjdzie wiarygodny ?
Witaj, też mnie dziś okropnie korci żeby zrobić test ale nie robię go bo może nie być wiarygodny. Termin @ mam na weekend i planuje poczekać przynajmniej do terminu. Powodzenia![emoji1307]

Mnie bardzo bolały w pierwszej ciąży, jeszcze przed planowana @..ciekawe czy drugą ciążę przechodzi się jak pierwsza 🤔🤔słyszałam że w drugiej ciąży piersi nie bolą na początku już tylko później 🤷‍♀️
U mnie tak było. W pierwszej ciąży przed terminem @ miałam ogromny ból piersi, które wcześniej były niewrażliwe i pokazały się żyłki, a w drugiej niczego w tym temacie szczególnego nie zauważyłam.

Mnie bardzo bolały w pierwszej ciąży, jeszcze przed planowana @..ciekawe czy drugą ciążę przechodzi się jak pierwsza 🤔🤔słyszałam że w drugiej ciąży piersi nie bolą na początku już tylko później 🤷‍♀️
Moje ciąże były całkiem różne tak samo różne były pierwsze objawy i różne pierwsze trymestry i porody tez różne przez to i siostry teraz są tez różne 🤪

Moje ciąże były całkiem różne tak samo różne były pierwsze objawy i różne pierwsze trymestry i porody tez różne przez to i siostry teraz są tez różne 🤪
Tak, wiem że narastający ból piersi parę dni przed @ to żaden objaw, ale chyba wolałabym żeby mnie nie bolały, bo tak zawsze mam przed @ i powoli opuszcza mnie nadzieja, że ten cykl będzie udany ☹️

Tak, wiem że narastający ból piersi parę dni przed @ to żaden objaw, ale chyba wolałabym żeby mnie nie bolały, bo tak zawsze mam przed @ i powoli opuszcza mnie nadzieja, że ten cykl będzie udany [emoji3525]
Nie trać nadziei[emoji8] ja w pierwszej ciąży gdyby nie to, że się staraliśmy to bym nigdy nie rozróżniła objawów ciążowych od okresowych bo były identyczne[emoji6] głowa do góry[emoji8]

reklama
Nie trać nadziei[emoji8] ja w pierwszej ciąży gdyby nie to, że się staraliśmy to bym nigdy nie rozróżniła objawów ciążowych od okresowych bo były identyczne[emoji6] głowa do góry[emoji8]
Dziękuję, ale chyba to napięcie rosnące z każdym dniem daje mi się we znaki.. 😔 Chciałbym już wiedzieć... Zaczynają mi się kończyć pomysły na zajęcia, żeby się zrelaksować

Do góry