Super [emoji7]10dc i potwierdzona owulcja bez zastrzyku!!! [emoji123][emoji123][emoji123]
reklama
E
Em82
Gość
Powiem Ci, że ja mam dokładnie takie same odczucia. Te kilka dni przed okresem są najgorsze, bo nic nie można zrobić tylko bezczynnie czekać w nieświadomości. Im bliżej okresu tym bardziej zaczynam świrować, że się nie udało. Wtedy pomaga mi nastawianie się na kolejny cykl i zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić żeby bardziej zbliżyć się do celu i jak jeszcze o siebie zadbać. Dzięki temu przyzwyczajam się do myśli o kolejnych staraniach i jakoś tak szybciej leci to terminu @. Kiedy @ już przyjdzie nie jestem aż tak rozczarowana tylko bardziej zmotywowana. A nóż @ się nie zjawi i będziemy pozytywnie zaskoczone [emoji8]Dziękuję, ale chyba to napięcie rosnące z każdym dniem daje mi się we znaki.. [emoji17] Chciałbym już wiedzieć... Zaczynają mi się kończyć pomysły na zajęcia, żeby się zrelaksować
K
Katijah
Gość
Super10dc i potwierdzona owulcja bez zastrzyku!!! [emoji123][emoji123][emoji123]
Gryfin
Fanka BB :)
Bardzo dobre podejście, faktycznie może pomyślę jak mogę sobie jeszcze pomóc jeśli ten cykl będzie bezowocny..Powiem Ci, że ja mam dokładnie takie same odczucia. Te kilka dni przed okresem są najgorsze, bo nic nie można zrobić tylko bezczynnie czekać w nieświadomości. Im bliżej okresu tym bardziej zaczynam świrować, że się nie udało. Wtedy pomaga mi nastawianie się na kolejny cykl i zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić żeby bardziej zbliżyć się do celu i jak jeszcze o siebie zadbać. Dzięki temu przyzwyczajam się do myśli o kolejnych staraniach i jakoś tak szybciej leci to terminu @. Kiedy @ już przyjdzie nie jestem aż tak rozczarowana tylko bardziej zmotywowana. A nóż @ się nie zjawi i będziemy pozytywnie zaskoczone [emoji8]
Dzien dobry wszystkim Panią,
I po wizycie. Kurnik wyhodował 3 jajka (8dc)16,20i 22 mm, niby ślicznie ale co z tego jak endo słabe bo jakieś 5 mm i inseminacji prawdopodobnie nie będzie w tym cyklu...
w sb ponowny monitoring żeby sprawdzić co zostało i jak endo i może wtedy iui ale raczej watpie.
Myślicie ze jest sens działać naturalnie przy takim endo i bez zastrzyku ?
I po wizycie. Kurnik wyhodował 3 jajka (8dc)16,20i 22 mm, niby ślicznie ale co z tego jak endo słabe bo jakieś 5 mm i inseminacji prawdopodobnie nie będzie w tym cyklu...
w sb ponowny monitoring żeby sprawdzić co zostało i jak endo i może wtedy iui ale raczej watpie.
Super10dc i potwierdzona owulcja bez zastrzyku!!! [emoji123][emoji123][emoji123]
Na mnie tez lametta zadziałała 3 pecherzyki 16,20,22mm ale jestem bez zastrzyku i obawiam sie ze nic z tego nie będzie
MiWiZu
Fanka BB :)
Nigdy nie trać nadzieje, jak już się nauczyłam od dziewczyn - póki nie ma @ jest nadziejaTak, wiem że narastający ból piersi parę dni przed @ to żaden objaw, ale chyba wolałabym żeby mnie nie bolały, bo tak zawsze mam przed @ i powoli opuszcza mnie nadzieja, że ten cykl będzie udany ☹
Zawsze się można pozytywnie zaskoczyć [emoji846]Dzien dobry wszystkim Panią,
Ból piersi lub jego brak niestety noe jest ani wyznacznikiem ciąży ani tego ze @ przylezie... trzeba czekacNigdy nie trać nadzieje, jak już się nauczyłam od dziewczyn - póki nie ma @ jest nadzieja
reklama
Bardzo bym chciała „zaskoczyć „Zawsze się można pozytywnie zaskoczyć [emoji846]