reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Szczerze nie rozumiem jak czytam już u kolejnej z Was, że "ciężko będzie go przekonać". Strasznie mnie to drażni, to nie jest atak w Twoją stronę, ani myślę... Ale jak w ogóle facet może takie rzeczy mówić, tak zareagować? Co oni kurde wszyscy są, Bogowie bez wad i problemów? 🤬 A gdzie wsparcie dla drugiej połówki? Żony, partnerki?
Zgadzam się z Tobą całkowicie.. U nas była mowa o badaniu nasienia to mówił że jak trzeba będzie to pójdzie.. To było z rok temu.. Teraz coś napomnialam to mówił że teraz nie bo pandemia.. 🙄🙄 Zobaczymy po nowym roku.. Zresztą jeśli znów nie wyjdzie to pewnie gin podejmie kolejny krok.. I to może być ten krok żeby mój zrobił badanie nasienia.. Po usg zaproszę go do gabinetu i niech posłucha 😁😁

Na zastrzykach z FSH pięknie rośnie endometrium. Na CLO miałam bardzo małe endo a po zastrzykach urosło aż do 14 mm wiec na pewno działają. Zapytaj swojego lekarza o coś na wzrost endo.
Tylko to już jest dość drogie rozwiązanie 😔 no ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię... Kolejny cykl chce jeszcze spróbować z kwasami omega wit b i czerwonym winem podobno pomaga...

Ponoć jest jakiś estrogen w pigułkach , może zapytać gina o to [emoji848] ponoć one są dla kobiet w menopauzie , czytałam coś kiedyś o tym na innym forum.
Ja będę zaczynała dopiero cykl z clo i zobaczymy jakie będzie endo, chociaz 4 lata temu w pierwszym cyklu z clo zaszłam w ciążę [emoji4]
Screenshot_20201006-131803_Chrome.jpg

Tylko to już jest dość drogie rozwiązanie 😔 no ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię... Kolejny cykl chce jeszcze spróbować z kwasami omega wit b i czerwonym winem podobno pomaga...
Dam Ci znać w poniedziałek czy pomagają, bo właśnie w tym cyklu brałam kwasy omega, wit D3, wit b i piłam czerwone winko 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry