Anio0lek
Fanka BB :)
Ja mam na sobotę termin @Tak dokładnie. Termin @ na piatek-niedziela bo mam cykle 28-30 dniowe [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na sobotę termin @Tak dokładnie. Termin @ na piatek-niedziela bo mam cykle 28-30 dniowe [emoji6]
Zgadzam się z Tobą całkowicie.. U nas była mowa o badaniu nasienia to mówił że jak trzeba będzie to pójdzie.. To było z rok temu.. Teraz coś napomnialam to mówił że teraz nie bo pandemia.. Zobaczymy po nowym roku.. Zresztą jeśli znów nie wyjdzie to pewnie gin podejmie kolejny krok.. I to może być ten krok żeby mój zrobił badanie nasienia.. Po usg zaproszę go do gabinetu i niech posłuchaSzczerze nie rozumiem jak czytam już u kolejnej z Was, że "ciężko będzie go przekonać". Strasznie mnie to drażni, to nie jest atak w Twoją stronę, ani myślę... Ale jak w ogóle facet może takie rzeczy mówić, tak zareagować? Co oni kurde wszyscy są, Bogowie bez wad i problemów? A gdzie wsparcie dla drugiej połówki? Żony, partnerki?
No to oby się te wredne @ u nas już nie pojawiły [emoji1307][emoji1307][emoji85]Ja mam na sobotę termin @ [emoji16]
Ja miałam 14 dni ale to w kwietniuPrzykro mi. 10 dni jest kwarantanny? Myślałam, że 14[emoji848]
Tylko to już jest dość drogie rozwiązanie no ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię... Kolejny cykl chce jeszcze spróbować z kwasami omega wit b i czerwonym winem podobno pomaga...Na zastrzykach z FSH pięknie rośnie endometrium. Na CLO miałam bardzo małe endo a po zastrzykach urosło aż do 14 mm wiec na pewno działają. Zapytaj swojego lekarza o coś na wzrost endo.
Dam Ci znać w poniedziałek czy pomagają, bo właśnie w tym cyklu brałam kwasy omega, wit D3, wit b i piłam czerwone winkoTylko to już jest dość drogie rozwiązanie no ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię... Kolejny cykl chce jeszcze spróbować z kwasami omega wit b i czerwonym winem podobno pomaga...
Dokładnie to jest tak jak na diecie, nie ma słodyczy w domu to nie podżerasz [emoji23]