reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Szczerze nie rozumiem jak czytam już u kolejnej z Was, że "ciężko będzie go przekonać". Strasznie mnie to drażni, to nie jest atak w Twoją stronę, ani myślę... Ale jak w ogóle facet może takie rzeczy mówić, tak zareagować? Co oni kurde wszyscy są, Bogowie bez wad i problemów? 🤬 A gdzie wsparcie dla drugiej połówki? Żony, partnerki?
Zgadzam się z Tobą całkowicie.. U nas była mowa o badaniu nasienia to mówił że jak trzeba będzie to pójdzie.. To było z rok temu.. Teraz coś napomnialam to mówił że teraz nie bo pandemia.. 🙄🙄 Zobaczymy po nowym roku.. Zresztą jeśli znów nie wyjdzie to pewnie gin podejmie kolejny krok.. I to może być ten krok żeby mój zrobił badanie nasienia.. Po usg zaproszę go do gabinetu i niech posłucha 😁😁

Na zastrzykach z FSH pięknie rośnie endometrium. Na CLO miałam bardzo małe endo a po zastrzykach urosło aż do 14 mm wiec na pewno działają. Zapytaj swojego lekarza o coś na wzrost endo.
Tylko to już jest dość drogie rozwiązanie 😔 no ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię... Kolejny cykl chce jeszcze spróbować z kwasami omega wit b i czerwonym winem podobno pomaga...

Ponoć jest jakiś estrogen w pigułkach , może zapytać gina o to [emoji848] ponoć one są dla kobiet w menopauzie , czytałam coś kiedyś o tym na innym forum.
Ja będę zaczynała dopiero cykl z clo i zobaczymy jakie będzie endo, chociaz 4 lata temu w pierwszym cyklu z clo zaszłam w ciążę [emoji4]
Screenshot_20201006-131803_Chrome.jpg

Tylko to już jest dość drogie rozwiązanie 😔 no ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię... Kolejny cykl chce jeszcze spróbować z kwasami omega wit b i czerwonym winem podobno pomaga...
Dam Ci znać w poniedziałek czy pomagają, bo właśnie w tym cyklu brałam kwasy omega, wit D3, wit b i piłam czerwone winko 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry