reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Bardzo mi przykro 😔ja też czekam na@ dzisiaj rano okropnie brzuch bolal.. Pewnie pojawi się w krótkim czasie.. Może jeszcze dziś a może jutro, cycki mniej bolą więc zaraz będzie.. Powiedz mi robiłaś jakieś badania?? 3 lata się starasz długo, tak jak ja... Ja w sumie żadnych badań nie miałam 🙄kiedyś prolaktyne ale wyszła ok, moja gin pewnie zaleci mi jakieś badania teraz ale ja raczej zrezygnuje 🤷‍♀️, mój P 5 lat temu miał poważny wypadek połamana miednica, narządy płciowe miał po obijane, jajka były fest stłuczone, mówiłam o tym mojej gin ale ona powiedzia ze jak wszystko działa i wygoiło się to nie powinno być problemu z płodnością u niego... 🤔🤔Ale czasem zastanawiamy się czy faktycznie nic się tam nie narobiło.. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.. Jestem załamana trochę, mam jeszcze clo zostało mi 5 tab, gin mówiła że jak przyjdzie @ to zacząć od nowa i później na monitoring, zacznę kolejny cykl z clo ale i ostatni nie mam siły już do tego wszystkiego 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ja myśle ze nie ma co czekać bo lata lecą... bierz chłopa na badania nasionek i usg jajek. A jak będzie ok to sprawdź u siebie. Ja żałuje ze tak długo czekałam i liczyłam na cud a Okazało się ze mam owulacje tylko z jednego jajnika i tylko na lekach :/ Wiec wjechała u mnie grubsza artyleria i mam nadzieje w końcu zaskoczyć ^^ trzymaj się i na badania!

A czujesz się jak na okres czy jak na ciążę? [emoji848]
Teraz to ja już sama nie wiem[emoji2370] wczoraj przestał mnie brzuch boleć a dziś znów coś pobolewa tylko bardzo delikatnie. Zawsze tydzień przed okresem moja cera wyglądała tragicznie a teraz jeszcze ani jednej niedoskonałości. A zaś podświadomie czuje, że się nie udało. Nie wiem, dziwny ten cykl mam, taki zbyt spokojny [emoji848]

Teraz to ja już sama nie wiem[emoji2370] wczoraj przestał mnie brzuch boleć a dziś znów coś pobolewa tylko bardzo delikatnie. Zawsze tydzień przed okresem moja cera wyglądała tragicznie a teraz jeszcze ani jednej niedoskonałości. A zaś podświadomie czuje, że się nie udało. Nie wiem, dziwny ten cykl mam, taki zbyt spokojny [emoji848]
To spróbuj zająć sobie teraz czymś głowę i poczekaj do dnia @, trzymam kciuki za piękne kreseczki 😍

Ja myśle ze nie ma co czekać bo lata lecą... bierz chłopa na badania nasionek i usg jajek. A jak będzie ok to sprawdź u siebie. Ja żałuje ze tak długo czekałam i liczyłam na cud a Okazało się ze mam owulacje tylko z jednego jajnika i tylko na lekach :/ Wiec wjechała u mnie grubsza artyleria i mam nadzieje w końcu zaskoczyć ^^ trzymaj się i na badania!
Ja też myślałam że mam owulacje a okazało się że nie mam 🤷‍♀️teraz była po clo ale też tylko z jednego jajnika.. Starania były w tym czasie a i tak nic z tego nie wyszło, mój jak już pójdzie na badania to po nowym roku, tez łatwo nie będzie go przekonać 🤦‍♀️🤦‍♀️ale moze nie będzie tak źle.. Jak coś wspominałam mu to mówił że teraz pandemia oi on po lekarzach nie będzie chodził 🤦‍♀️Nie wiem co przyniesie los, zobaczymy. ☺️☺️

Ja też myślałam że mam owulacje a okazało się że nie mam 🤷‍♀️teraz była po clo ale też tylko z jednego jajnika.. Starania były w tym czasie a i tak nic z tego nie wyszło, mój jak już pójdzie na badania to po nowym roku, tez łatwo nie będzie go przekonać 🤦‍♀️🤦‍♀️ale moze nie będzie tak źle.. Jak coś wspominałam mu to mówił że teraz pandemia oi on po lekarzach nie będzie chodził 🤦‍♀️Nie wiem co przyniesie los, zobaczymy. ☺☺
Szczerze nie rozumiem jak czytam już u kolejnej z Was, że "ciężko będzie go przekonać". Strasznie mnie to drażni, to nie jest atak w Twoją stronę, ani myślę... Ale jak w ogóle facet może takie rzeczy mówić, tak zareagować? Co oni kurde wszyscy są, Bogowie bez wad i problemów? 🤬 A gdzie wsparcie dla drugiej połówki? Żony, partnerki?

Ja dziś testowałam, 10 dpo, oczywiście bielsze nie będzie ale mam zapas testów z allegro więc nie zaszkodzi [emoji1]
Hahaha[emoji28] ja tak testowałam w poprzednim cyklu i zadreczalam się każdym śnieżnobiałym testem. Nie mogłam pojąć dlaczego nie wychodzą pozytywne skoro objawy mam a okres się spóźnia[emoji28] głupia ja[emoji57] w tym cyklu powiedziałam sobie dość i nie zaopatrzylam się w żaden test bo na bank by już leciały jeden za drugim [emoji28]

reklama
Hahaha[emoji28] ja tak testowałam w poprzednim cyklu i zadreczalam się każdym śnieżnobiałym testem. Nie mogłam pojąć dlaczego nie wychodzą pozytywne skoro objawy mam a okres się spóźnia[emoji28] głupia ja[emoji57] w tym cyklu powiedziałam sobie dość i nie zaopatrzylam się w żaden test bo na bank by już leciały jeden za drugim [emoji28]
Dokładnie to jest tak jak na diecie, nie ma słodyczy w domu to nie podżerasz 😂

Do góry