Gryfin
Fanka BB :)
A czujesz się jak na okres czy jak na ciążę?Tak dokładnie. Termin @ na piatek-niedziela bo mam cykle 28-30 dniowe [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czujesz się jak na okres czy jak na ciążę?Tak dokładnie. Termin @ na piatek-niedziela bo mam cykle 28-30 dniowe [emoji6]
Ja myśle ze nie ma co czekać bo lata lecą... bierz chłopa na badania nasionek i usg jajek. A jak będzie ok to sprawdź u siebie. Ja żałuje ze tak długo czekałam i liczyłam na cud a Okazało się ze mam owulacje tylko z jednego jajnika i tylko na lekach :/ Wiec wjechała u mnie grubsza artyleria i mam nadzieje w końcu zaskoczyć ^^ trzymaj się i na badania!Bardzo mi przykro ja też czekam na@ dzisiaj rano okropnie brzuch bolal.. Pewnie pojawi się w krótkim czasie.. Może jeszcze dziś a może jutro, cycki mniej bolą więc zaraz będzie.. Powiedz mi robiłaś jakieś badania?? 3 lata się starasz długo, tak jak ja... Ja w sumie żadnych badań nie miałam kiedyś prolaktyne ale wyszła ok, moja gin pewnie zaleci mi jakieś badania teraz ale ja raczej zrezygnuje , mój P 5 lat temu miał poważny wypadek połamana miednica, narządy płciowe miał po obijane, jajka były fest stłuczone, mówiłam o tym mojej gin ale ona powiedzia ze jak wszystko działa i wygoiło się to nie powinno być problemu z płodnością u niego... Ale czasem zastanawiamy się czy faktycznie nic się tam nie narobiło.. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.. Jestem załamana trochę, mam jeszcze clo zostało mi 5 tab, gin mówiła że jak przyjdzie @ to zacząć od nowa i później na monitoring, zacznę kolejny cykl z clo ale i ostatni nie mam siły już do tego wszystkiego
Teraz to ja już sama nie wiem[emoji2370] wczoraj przestał mnie brzuch boleć a dziś znów coś pobolewa tylko bardzo delikatnie. Zawsze tydzień przed okresem moja cera wyglądała tragicznie a teraz jeszcze ani jednej niedoskonałości. A zaś podświadomie czuje, że się nie udało. Nie wiem, dziwny ten cykl mam, taki zbyt spokojny [emoji848]A czujesz się jak na okres czy jak na ciążę? [emoji848]
To spróbuj zająć sobie teraz czymś głowę i poczekaj do dnia @, trzymam kciuki za piękne kreseczkiTeraz to ja już sama nie wiem[emoji2370] wczoraj przestał mnie brzuch boleć a dziś znów coś pobolewa tylko bardzo delikatnie. Zawsze tydzień przed okresem moja cera wyglądała tragicznie a teraz jeszcze ani jednej niedoskonałości. A zaś podświadomie czuje, że się nie udało. Nie wiem, dziwny ten cykl mam, taki zbyt spokojny [emoji848]
Ja też myślałam że mam owulacje a okazało się że nie mam teraz była po clo ale też tylko z jednego jajnika.. Starania były w tym czasie a i tak nic z tego nie wyszło, mój jak już pójdzie na badania to po nowym roku, tez łatwo nie będzie go przekonać ale moze nie będzie tak źle.. Jak coś wspominałam mu to mówił że teraz pandemia oi on po lekarzach nie będzie chodził Nie wiem co przyniesie los, zobaczymy.Ja myśle ze nie ma co czekać bo lata lecą... bierz chłopa na badania nasionek i usg jajek. A jak będzie ok to sprawdź u siebie. Ja żałuje ze tak długo czekałam i liczyłam na cud a Okazało się ze mam owulacje tylko z jednego jajnika i tylko na lekach :/ Wiec wjechała u mnie grubsza artyleria i mam nadzieje w końcu zaskoczyć ^^ trzymaj się i na badania!
Szczerze nie rozumiem jak czytam już u kolejnej z Was, że "ciężko będzie go przekonać". Strasznie mnie to drażni, to nie jest atak w Twoją stronę, ani myślę... Ale jak w ogóle facet może takie rzeczy mówić, tak zareagować? Co oni kurde wszyscy są, Bogowie bez wad i problemów? A gdzie wsparcie dla drugiej połówki? Żony, partnerki?Ja też myślałam że mam owulacje a okazało się że nie mam teraz była po clo ale też tylko z jednego jajnika.. Starania były w tym czasie a i tak nic z tego nie wyszło, mój jak już pójdzie na badania to po nowym roku, tez łatwo nie będzie go przekonać ale moze nie będzie tak źle.. Jak coś wspominałam mu to mówił że teraz pandemia oi on po lekarzach nie będzie chodził Nie wiem co przyniesie los, zobaczymy. ☺☺
Ja dziś testowałam, 10 dpo, oczywiście bielsze nie będzie ale mam zapas testów z allegro więc nie zaszkodziAle mnie dziś strasznie kusi żeby zatestować. Dobrze, że nie mam testu w domu [emoji57]
No muszę koniecznie coś zrobić ze sobą bo nie chce się już tak nakręcać jak w poprzednich cyklach [emoji85] dziękuję Ci bardzo [emoji3059]To spróbuj zająć sobie teraz czymś głowę i poczekaj do dnia @, trzymam kciuki za piękne kreseczki [emoji7]
Hahaha[emoji28] ja tak testowałam w poprzednim cyklu i zadreczalam się każdym śnieżnobiałym testem. Nie mogłam pojąć dlaczego nie wychodzą pozytywne skoro objawy mam a okres się spóźnia[emoji28] głupia ja[emoji57] w tym cyklu powiedziałam sobie dość i nie zaopatrzylam się w żaden test bo na bank by już leciały jeden za drugim [emoji28]Ja dziś testowałam, 10 dpo, oczywiście bielsze nie będzie ale mam zapas testów z allegro więc nie zaszkodzi [emoji1]
Dokładnie to jest tak jak na diecie, nie ma słodyczy w domu to nie podżeraszHahaha[emoji28] ja tak testowałam w poprzednim cyklu i zadreczalam się każdym śnieżnobiałym testem. Nie mogłam pojąć dlaczego nie wychodzą pozytywne skoro objawy mam a okres się spóźnia[emoji28] głupia ja[emoji57] w tym cyklu powiedziałam sobie dość i nie zaopatrzylam się w żaden test bo na bank by już leciały jeden za drugim [emoji28]