Ludmi_mom
Fanka BB :)
Postaram się w poniedzialek!No szkoda bo chętnie bym sobie popatrzyła na ten cień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postaram się w poniedzialek!No szkoda bo chętnie bym sobie popatrzyła na ten cień
Napisz do sprzedawcy, powinni mieć takie infoW sumie myśle, ze w takich sprzętach niklu nie ma, ale kij to wie, wolałabym się upewnić [emoji2356]
CzekamPostaram się w poniedzialek!
Też mi się wydaje, że nikiel. Tak gdzieś kiedyś słyszałamDziewczyny, uwaga, głupie pytanie. Czy któraś z was się orientuje z czego jest wykonana końcówka większości termometrów owulacyjnych, ta srebrna?
Też mi się wydaje, że nikiel. Tak gdzieś kiedyś słyszałam
U nas też ostatnio był chamski tekst do męża, że strzela ślepakami. Tez mamy już jedno dziecko i z tym drugim jakoś ciężej idzie. Ja zawsze mówię, że będzie wtedy kiedy będę chciała, bo narazie dobrze mi jest tak jak jest. Takie pytania są mega nie na miejscu. Kogoś naprawdę można tym zranić.Witajcie,
Wreszcie nadrobiłam. Ja tak jak przypuszczałam nawet nie testuje w tym cyklu bo dziś już mam plamienie przed okresowe więc @ przyjdzie lada dzień.
Dziś mamy imprezę u męża w rodzinie i znów się nasłuchamy tekstów w stylu "czego jeszcze czekamy z drugim dzieckiem, przecież mamy duży dom , mamy kasę, stać nas " albo innych[emoji17] co w takiej sytuacji mówicie? Przecież nie wstanę i nie oświadczę że nie mogę zajść w ciążę! Mąż jak do jednego szwagra ostatnio nabąknął że się staramy to on do Niego z tekstem 'Co z Ciebie za facet że dziecka nie umiesz zrobić" .
Najchętniej bym nigdzie nie szła.
Witajcie,
Wreszcie nadrobiłam. Ja tak jak przypuszczałam nawet nie testuje w tym cyklu bo dziś już mam plamienie przed okresowe więc @ przyjdzie lada dzień.
Dziś mamy imprezę u męża w rodzinie i znów się nasłuchamy tekstów w stylu "czego jeszcze czekamy z drugim dzieckiem, przecież mamy duży dom , mamy kasę, stać nas " albo innych[emoji17] co w takiej sytuacji mówicie? Przecież nie wstanę i nie oświadczę że nie mogę zajść w ciążę! Mąż jak do jednego szwagra ostatnio nabąknął że się staramy to on do Niego z tekstem 'Co z Ciebie za facet że dziecka nie umiesz zrobić" .
Najchętniej bym nigdzie nie szła.
Ja tylko zgaduję, niestety nie jestem pewna, w dużej części końcówki termometrów są wykonane z niklu, przynajmniej kiedyś tak było...Najlepiej napisz albo zadzwoń do producenta, oni Ci powiedząW sumie myśle, ze w takich sprzętach niklu nie ma, ale kij to wie, wolałabym się upewnić [emoji2356]
Ja tylko zgaduję, niestety nie jestem pewna, w dużej części końcówki termometrów są wykonane z niklu, przynajmniej kiedyś tak było...Najlepiej napisz albo zadzwoń do producenta, oni Ci powiedzą [emoji6]